Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 04

Dar vieną 3 setų trilerį išgyvenęs N.Džokovičius kausis dėl titulo Paryžiuje

Eilinį sykį čempionišką mentalitetą pademonstravęs geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) pasiekė „Rolex Paris Masters“ pirmenybių finalą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Serbijos teniso žvaigždė turnyro pusfinalyje po 3 valandas ir 2 minutes trukusios kovos 5:7, 7:6(3), 7:5 palaužė labai rimtą iššūkį metusį Andrejų Rubliovą (ATP-5).

36-erių tenisininkui tai buvo jau trečiasis toks išbandymas paeiliui, kuomet dvikovoje prireikė lemiamos partijos. Aštuntfinalyje jis panaikino seto deficitą prieš Talloną Griekspoorą (ATP-23), o penktadienį ketvirtfinalyje palaužė titulą gynusį Holgerį Runę (ATP-7).

Prancūzijos sostinėje serbas siekia rekordinio septintojo trofėjaus, o iš viso „Masters“ pirmenybėse tai jam būtų jau 40-tasis titulas. Nolė ir toliau išlieka nepralaimėjęs „Rolex Paris Masters“ turnyro pusfinaliuose – iškovotos visos devynios pergalės.

Pertraukėlėje tarp antrojo ir trečiojo pusfinalio setų N.Džokovičiui buvo suteikiama medicininė pagalba dėl apatinės nugaros dalies skausmų, bet didelės įtakos pirmosios planetos raketės žaidimui tai neturėjo. Dabar tarpusavio akistatose prieš A.Rubliovą jis yra priekyje jau 5:1.

Dar įspūdingesnį pranašumą tarpusavio dvikovose Novakas turi prieš savo finalo oponentą Grigorą Dimitrovą (ATP-17) – net 11:1, o vienintelė nesėkmė buvo patirta prieš daugiau nei 10 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas