Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 05

Dar vienas smūgis: žaisti „US Open“ atsisakė ir Rafaelis Nadalis

„US Open“ turnyro organizatorius pasiekė dar viena prasta žinia. „Didžiojo kirčio“ serijos turnyre, kuris turi prasidėti rugpjūčio 31-ąją, atsisakė dalyvauti praėjusių metų nugalėtojas ir antroji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis.
Rafaelis Nadalis negins „US Open“ titulo
Rafaelis Nadalis negins „US Open“ titulo / „Scanpix“ nuotr.

Savo sprendimą pranešęs 34-erių ispanas aiškino, jog tą padaryti jį paskatino „vis dar nesukontroliuota koronaviruso pandemija“.

„Sveikatos situacija visame pasaulyje yra labai komplikuota. Atvejų skaičiai nenustoja didėti“, – sakė R.Nadalis, iš viso „US Open“ turnyre Niujorke triumfavęs keturis kartus – 2010, 2013, 2017 ir 2019 m.

Ispanijos tenisininkas prisijungė prie jau anksčiau kvietimų į „US Open“ dėl COVID-19 pandemijos atsisakiusių Nicko Kyrgiosio bei pirmosios moterų teniso raketės Ashleigh Barty.

„Tai sprendimas, kurio nenorėjau priimti, tačiau galiausiai nutariau sekti širdies balsu ir atsisakyti šios kelionės“, – aiškino R.Nadalis.

Be „US Open“, R.Nadalis praleis ir „Cincinnati Masters“ turnyrą, kuris rugpjūčio 22-ąją taip pat turėtų prasidėti Niujorke.

„Didžiojo kirčio“ turnyre be R.Nadalio nedalyvaus ir dar viena pirmo ryškumo teniso žvaigždė – traumą besigydantis ir tik kitąmet į kortus planuojantis grįžti Rogeris Federeris.

Tiesa, į Niujorką ketina atvykti pirmoji pasaulio raketė, po koronaviruso pasveikęs Novakas Džokovičius ir viena pajėgiausių planetos tenisininkių amerikietė Serena Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento