Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 02

Daugiausiai uždirbanti pasaulio sportininkė Marija Šarapova plečia savo verslą

Rusijos teniso žvaigždė Marija Šarapova ir toliau plečia savo saldainių verslą. Prie dabartinės „Sugarpova“ saldainių linijos prisidės ir šokoladas, o ateityje rusaitė nori prekiauti ir namų apyvokos prekėmis bei apranga. Naujojo skonio šokoladas parduotuvėse turėtų pasirodyti gegužės mėnesį prieš pat „French Open“ turnyro startą.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

M.Šarapova yra daugiausiai uždirbanti visų laikų sportininkė. Ji 2008-ais metais investavo pusę milijono į „Sugarpovos“ prekinį ženklą, o praėjusiais metais sugebėjo parduoti daugiau nei 15-a milijonų šio vardo saldainių pakelių.

„Mes rūpinamės jos ateitimi, – teigė jos agentas Maxas Eisenbudas. – Planas yra „Sugarpovą“ paversti tam tikro gyvenimo būdo ženklu. Mes galvojame apie įvairių prekių namams pardavimą, miegui bei poilsiui skirtos aprangos liniją. Labai gerai praleidome laiką vien ragaudami įvairius naujojo šokolado variantus.“

M.Šarapova neseniai pasibaigusiame „Australian Open“ turnyre pralaimėjo savo amžinai varžovai Serenai Williams. Rusės pralaimėjimų serija prasitęsė iki 18-os nesėkmių iš eilės.

Nepaisant nuolatinių pralaimėjimų prieš geriausią planetos tenisininkę, M.Šarapova ir toliau išlieka daugiausiai uždirbančia sportininke pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas