Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Didžiausia britų moterų teniso viltis Vimbldone suvienys jėgas su A.Murray

Pastaraisiais sezonais nuolatinių traumų persekiojama Emma Raducanu (WTA-135) gimtinėje vykstančiame Vimbldono teniso turnyre žiūrovus džiugina ne tik solidžiu žaidimu, bet ir maloniomis naujienomis dėl žaidimo kartu su britų teniso legenda.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Scanpix“ nuotr.

Šiais metais britų dėmesys į Vimbldono mišriųjų dvejetų pirmenybes bus išskirtinai didelis – čia jėgas suvienys didžiausia šalies moterų teniso viltis Emma Raducanu ir legendinis Andy Murray, žaidžiantis vieną paskutiniųjų turnyrų savo karjeroje.

„Manęs paklausė, ar norėčiau žaisti poroje – praėjo 10 sekundžių ir iš karto daviau teigiamą atsakymą. Tokios progos pasitaiko tik vieną kartą gyvenime. Yra dalykų, didesnių už tenisą. Prisiminimai, žaidžiant kartu su Andy, išliks visam gyvenimui. Jaučiausi labai pagerbta dėl to, kad gavau tokį pasiūlymą“, – pasakojo Raducanu.

21-erių britė į didžiąją teniso sceną netikėtai iškilo per 2021-ųjų „US Open“, kuriame startavusi nuo kvalifikacijos galiausiai tapo moterų vienetų pirmenybių čempione.

E.Raducanu tapo pirmąja savo šalies tenisininke nuo 1977-ųjų, iškovojusia „Didžiojo kirčio“ trofėjų, tačiau pastaraisiais sezonais šios supertalentės progresą pristabdė nuolatinės traumos.

Visgi sugrįžusi ant žolės dangos buvusi 10-toji pasaulio raketė vėl demonstruoja puikius rezultatus, o štai antrajame etape net 6:1, 6:2 sutriuškino belgę Elise Mertens (WTA-33).

Kitame rate E.Raducanu lauks dar rimtesnis iššūkis – graikė Maria Sakkari, WTA reitinge užimanti devintą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius