Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 17

„Didžiojo kirčio“ čempionių dvikovoje dėl titulo San Diege – čekės triumfas

Dvi praeityje „Grand Slam“ turnyrų čempionėmis tapusios tenisininkės išsiaiškino santykius dėl San Diege (JAV) vykusių teniso pirmenybių „Cymbiotika San Diego Open“ nugalėtojos vardo.
Barbora Krejičkova
Barbora Krejičkova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Permainingame 2 valandas ir 38 minutes trukusiame finale čekė Barbora Krejčikova (WTA-13) 6:4, 2:6, 6:4 palaužė kortų šeimininkę Sofią Kenin (WTA-93).

Abi tenisininkės praeityje į viršų kėlė „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtojų taures. Čekijos atstovė laimėjo „Roland Garros“ pirmenybes 2021 metais, o amerikietė triumfavo atvirajame Australijos čempionate 2020 m.

B.Krejčikovai tai antrasis trofėjus šiemet. Sezono pradžioje 27-erių tenisininkė laimėjo WTA 1000 kategorijos turnyrą Dubajuje, patiesdama tris geriausias pasaulio žaidėjas paeiliui, bet pastaruoju metu žaidė itin nesėkmingai ir buvo pralaimėjusi keturis mačus iš eilės.

500 WTA reitingo taškų iškovojusi pirmenybių čempionė sugrįš į pirmąjį WTA dešimtuką ir rikiuosis būtent dešimtoje pozicijoje. Beje, B.Krejčikova San Diege laimėjo ir dvejetų turnyrą kartu su partnere Katerina Siniakova.

S.Kenin, kuriai tai buvo pirmasis finalas nuo 2020-ųjų „Roland Garros“, į viršų šaus net per 40 pozicijų ir užims 53-ią vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas