Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dvejetų reitingo lyderis nepadės Argentinai: „Negaliu žaisti rinktinėje, kurios kapitono negerbiu“

Šiuo metu geriausias planetos ATP dvejetų tenisininkas Horacio Zeballosas išreiškė nepasitenkinimą savo šalies teniso rinktinės kapitonu.
Horacio Zeballosas
Horacio Zeballosas / „Scanpix“ nuotr.

Su karjera vienetuose dar 2019 metais atsisveikinęs argentinietis H.Zeballosas pastaraisiais sezonais tiesiog nuostabiai pritapo dvejetų žaidime, o šiuo metu būtent 39-erių veteranui priklauso ATP dvejetų reitingo sostas.

Nors žaidime porose kairiarankiui tenisininkui lygių nėra, daugelio nuostabai H.Zeballosas liko už olimpinės Argentinos teniso rinktinės borto.

„Scanpix“ nuotr./Guillermo Coria
„Scanpix“ nuotr./Guillermo Coria

Legendinis šalies teniso meistras, o šiuo metu Argentinos teniso rinktinės kapitono pareigas einantis Guillermo Coria į Paryžių nusprendė vežtis Maximo Gonzalezą ir Andreas Molteni.

Kapitonas savo sprendimą aiškino tuo, jog pastarieji du tenisininkai reguliariai kartu rungtyniauja ir ATP ture, tad turėtų daugiau šansų iškovoti olimpinius medalius.

Visgi G.Coria eksperimentas nepasiteisino – argentiniečiai jau pirmajame etape krito prieš pirmą kartą kartu žaidusius ispanus Carlosą Alcarazą ir Rafaelį Nadalį.

Rugsėjo mėnesį Argentinos teniso rinktinė sieks prasmukti į finalinį Daviso taurės turnyro etapą, tačiau jame turės verstis be pirmosios pasaulio raketės H.Zeballoso, kuris šiomis dienomis atmetė kapitono pasiūlymą prisijungti prie komandos.

„Scanpix“ nuotr./Marcelis Granollersas ir Horacio Zeballosas
„Scanpix“ nuotr./Marcelis Granollersas ir Horacio Zeballosas

„Deja, tačiau šiuo metu mūsų santykiai nėra geri. Negaliu žaisti rinktinėje, kurios kapitono negerbiu. Tiesiog šiuo metu mūsų požiūriai yra labai skirtingi. Negalėčiau praleisti savaitę su komanda, kuriai vadovauja toks žmogus, o galiausiai tai pakenktų visam kolektyvui. Turiu prioritetą skirti sau ir mieliau pabūsiu nuošalėje su savo šeima. Žinoma, linkiu didžiausios sėkmės vyrukams“, – pasakojo argentinietis.

ATP ture H.Zeballosas įprastai rungtyniauja su ispanu Marceliu Granollersu, su kuriuo kartu iškovojo 10 trofėjų bei pasiekė du „Didžiojo kirčio“ finalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas