Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 09

Džiugios naujienos – buvusi pirmoji pasaulio raketė laukiasi pirmagimio

Praėjusiame sezone netikėtai anksti profesionalės karjerą baigusios Ashleigh Barty šeimoje – fantastiškos naujienos. Buvusi tenisininkė atskleidė, kad yra nėščia.
Ash Barty
Ash Barty / „Scanpix“ nuotr.

„2023-ieji bus geriausi metai. Nekantraudami laukiame naujų nuotykių. Origi jau dabar saugo didžiąją sesutę“, – instagrame nuotrauka su savo šunimi ir mažais kūdikio bateliais, simbolizuojančiais nėštumą, pasidalijo Barty.

26-erių tenisininkė sportinius batelius ant vinies pakabino praėjusių metų kovą, prabėgus vos dviem mėnesiams po triumfo „Australian Open“, kuomet iškovojo savo trečią karjeros „Didžiojo kirčio“ titulą.

Australijos teniso žvaigždė, tuomet buvusi pirmoji WTA reitingo raketė, savo sprendimą pasitraukti grindė motyvacijos žaisti praradimu – tenisininkės požiūris į tolimesnę karjerą stipriai pasikeitė po triumfo 2021-ųjų Vimbldone, kuomet Ash įvykdė savo vaikystės svajonę.

A.Barty su nekantrumu žvelgė į jos laukiančius naujus gyvenimo iššūkius, tarp kurių buvo ir šeimos kūrimas.

Praėjusių metų liepą ji prisiekė amžiną meilę profesionaliam golfo žaidėjui Garry Kissickui, su kuriuo draugauja nuo 2017-ųjų.

A.Barty trumpam sugrįš į tenisą „Australian Open“ turnyre Melburne, kuomet eis konsultantės pareigas padėdama savo tautietei Oliviai Gadecki (WTA-203).

Australė apsilankė ir Brisbene vykusiose „United Cup“ pirmenybėse, kuriose turėjo galimybę pabendrauti su Iga Swiatek (WTA-1). Būtent lenkė perėmė WTA reitingo sostą iš Ashleigh, kuomet pastaroji pasitraukė. Abi tenisininkės puikiai sutardavo jau ir anksčiau.

„Australian Open“ turnyras startuos sausio 16-tąją ir truks dvi savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas