Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 13

Ernestas Gulbis Halėje krito prieš antrojo šimtuko tenisininką

Geriausias Latvijos tenisininkas Ernestas Gulbis patyrė pralaimėjimą prieš 114-ą pasaulio raketę iš Vokietijos Benjaminą Beckerį. Namų kortuose žaidžiantis vokietis pirmojo „Gerry Weber Open“ etapo mače su latviu susidorojo per pusantros valandos, o dvikova baigėsi rezultatu 7:5, 6:3. Kitame etape dvikovos nugalėtojas susitiks su Alexanderio Zverevo ir Viktoro Troickio poros nugalėtoju.
Ernestas Gulbis
Ernestas Gulbis / „Scanpix“ nuotr.

Šiame mače Latvijos tenisininkas atliko 12-a neliečiamų padavimų ir laimėjo 71-ą proc. savo pirmųjų kirčių, tačiau tai jam nepadėjo prasibrauti į sekantį „Gerry Weber Open“ etapą. Latvis pralaimėjo net septynias savo padavimų serijas, o jo varžovas taškais pabaigė net 80 proc. savo pirmųjų padavimų.

E.Gulbis į šias varžybas pateko atrankos turnyro dėka, todėl tai buvo jo pirmasis mačas ant žolės dangos pagrindinėse ATP čempionato varžybose.

Ant žolės paviršiaus Latvijos sportininkas savo karjeroje yra sužaidęs vos 34-is mačus (15-19), o tai nė iš tolo neprilygsta jo sužaistoms dvikovoms ant grunto (218) ar kietos aikštės dangos (204).

Geriausius savo pasirodymus Halėje jis surengė 2013-ais ir 2015-ais metais, tačiau juose jis patekdavo vos į antrąjį čempionato etapą.

Tuo tarpu, B.Beckeris 2010-ais metais rungtyniavo Halės varžybų pusfinalyje. 34-ų metų veteranas iš Vokietijos savo karjeroje turi vieną trofėjų, kurį 2009-ais metais laimėjo „Ricoh Open“ turnyre.

Pirmąją „Gerry Weber Open“ varžybų dieną taip pat įvyko ir vadinamųjų „ateities žvaigždžių“ dvikova, kurioje itin sunkią pergalę iškovojo Davidas Goffinas. Jis trijų setų trileryje palaužė jaunąjį Borną Čoričių rezultatu 7:6 (7:5), 6:7 (3:7), 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas