Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Futures“ turnyre Ispanijoje – pergalingas E.Butvilo startas

Vienas ryškiausių Lietuvos teniso šviesulių Edas Butvilas (ATP-497) toliau demonstruoja puikią sportinę formą ir pergalingai pradėjo „Futures“ kategorijos pirmenybes Ispanijoje.
Edas Butvilas
Edas Butvilas / Argentinos teniso federacijos nuotr.

Trečiadienį pirmajame vyrų vienetų varžybų rate 19-metis tenisininkas per 1 valandą ir 35 minutes užtikrintai 6:3, 6:4 susitvarkė su vietiniu Johnu Echeverria (ATP-761).

Pagrindiniu raktu į pergalę tapo užtikrinti E.Butvilo padavimai. Pirmaisiais mėginimais jis laimėjo 79 proc. taškų, kuomet antraisiais – 74 proc.

Apskritai lietuviui tai buvo jau šeštoji pergalė iš eilės. Priminsime, kad prieš kiek daugiau nei savaitę mūsų tautietis iškovojo pirmąjį sezono ir antrąjį karjeros trofėjų „Futures“ turnyre Serbijoje.

Apskritai šios kategorijos varžybose nuo kovo mėnesio antrosios pusės E.Butvilas yra beveik nesustabdomas – iš 25 pastarųjų susitikimų laimėjo net 20.

Patekimas į turnyro Ispanijoje aštuntfinalį tenisininkui garantavo 1 ATP reitingo tašką ir 430 JAV dolerių. Kitame etape Edo lauks dar vienas Ispanijos tenisininkas – Danielis Merida Aguilaras (ATP-379).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas