Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 20

G.Dimitrovas aistruolius pakerėjo netradicinio stiliaus sportiniu kostiumu

Metus iš metų vienu gražiausių ATP tenisininkų tituluojamas bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-20) „Australian Open“ turnyre startavo griausmingai – ne tik pasiekė užtikrintą pergalę, bet ir nustelbė susirinkusius aistruolius stilingu sportiniu kostiumu.
Grigoras Dimitrovas
Grigoras Dimitrovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bulgaro pergalė 4:6, 6:2, 6:0, 6:4 prieš argentinietį Juaną Ignacio Londero (ATP-52) buvo įspūdinga, tačiau kur kas daugiau reakcijų sukėlė spinduliuojantis G.Dimitrovo sportinis kostiumas.

Tenisininkas tiek viršutinę, tiek apatinę kūno dalį buvo papuošęs tamsiai mėlynos spalvos treningais, kurie buvo pažymėti trykštančiomis ryškiai geltonos spalvos dėmėmis.

„Man ši apranga pasirodė labai smagi, o tos spalvos... Man patinka eksperimentuoti, tačiau iš tikrųjų žengęs į aikštę net negalvoju, ką esu apsirengęs. Kai kurie draugai teigė, kad tikėjosi mane išvysti su tokiomis spalvomis, tačiau juos nustebino tai, kad kostiumu apsivilkau nuo galvos iki kojų“, – kalbėjo Dimitrovas.

Tenisininkas patikino, kad sportinis kostiumas patiko ir jo treneriui – legendiniam amerikiečiui Andre Agassiui: „Andre buvo laimingas ir sužavėtas.“

Beje, susitikimo metu kameros užfiksavo nuotaikingą epizodą – viena iš daugelio bulgaro aistruolių buvo iškėlusi plakatą su užrašu „Grigorai, tekėk už manęs“.

Antrame etape Bulgarijos teniso titanas žais prieš Leonardo Mayerį (ATP-101) arba Tommy Paulą (ATP-80).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas