Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Monfilso teniso spektaklis Paryžiuje – patiesė praėjusiais metais stebinusį brazilą

Prancūzijos teniso veteranas surengė puikų pasirodymą Paryžiuje startavusiose atvirosiose Prancūzijos teniso pirmenybėse „French Open“, kuriose pasiekė antrąjį varžybų ratą.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

37-erių tenisininkas pirmajame etape rezultatu 6:2, 3:6, 6:3, 6:4 palaužė favoritu laikytą brazilą Thiago Seybothą Wildą (ATP-58).

Pastarasis į šių metų „Roland Garros“ pirmenybes atvyko su dideliais lūkesčiais, kadangi būtent praėjusiame sezone Brazilijos atstovas kiek netikėtai pasiekė trečiąjį etapą, įveikdamas ir pirmojo 10-tuko atstovą Daniilą Medvedevą.

Savo ruožtu G.Monfilsas antrąjį etapą Paryžiuje pasiekė jau 15-tąjį kartą karjeroje. Praėjusiais metais jis pirmajame etape taip pat netikėtai patiesė argentinietį Sebastianą Baezą, tačiau dėl riešo traumos negalėjo pasirodyti antrajame mače.

Geriausiu prancūzo pasiekimu „French Open“ turnyre išlieka vienintelis pusfinalis 2008 metais, dar tris kartus jis pasiekė pirmenybių ketvirtfinalį (2009, 2011 ir 2014 m.).

Kaip visuomet teniso korte G.Monfilsas pasižymėjo efektingais smūgiais, o vienas iš jų pateko ir į gražiausių dienos epizodų penketuką, užimdamas antrąją vietą.

Antrajame etape kortų šeimininko lauks dar rimtesnis iššūkis – italas Lorenzo Musetti (ATP-30). Šios poros nugalėtojui trečiajame rate potencialiai reiktų susitikti su Novaku Džokovičiumi (ATP-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas