Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 15

Galingų padavimų dvikovoje Milošas Raoničius įveikė Nicką Kyrgiosą

Trečiasis pagal skirstymą „Aegon Championships“ turnyro tenisininkas Milošas Raoničius iškovojo nelengvą pergalę prieš australą Nicką Kyrgiosą. Kanadietis iškovojo pergalę per šiek tiek daugiau nei dvi valandas, o dvikova baigėsi rezultatu 6:7 (5:7), 6:4, 6:4. Šiame mače buvo atlikti net 37-i neliečiami padavimai.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Viena laukiamiausių pirmojo etapo dvikova Londone prasidėjo puikiais abiejų tenisininkų padavimais, o pirmame sete buvo žaidžiamas pratęsimas. Jame M.Raoničius dar pirmavo rezultatu 5:4, tačiau tuomet pralaimėjo tris taškus iš eilės.

Antrame ir trečiame sete kanadietis ir vėl laimėjo visas savo padavimų serijas, sugebėjo australą palaužti vieną sykį per setą ir taip iškovojo nelengvą pergalę.

Šioje dvikovoje M.Raoničius atliko net 20 neliečiamų padavimų, o N.Kyrgiosas atsakė įmušęs 17-a. Kanados atstovas taip pat laimėjo net 86-is proc. savo pirmųjų kirčių, o australas taškais pabaigė 70 proc. savo pirmųjų padavimų.

Tai pirmasis M.Raoničiaus mačas šiame žolės sezone, o kitame „Aegon Championships“ etape jis susitiks su Jiriu Vesely, kuris pirmame etape įveikė Jeremy Chardy.

Trečiadienį į antrąjį Londono čempionato etapą pateko ir Philippas Kohlschreiberis bei Teimuzaras Gabašvilis.

Dėl šonkaulio traumos iš varžybų pasitraukė Kei Nishikoris, o dėl traumos mačo nebaigė ir Benjaminas Beckeris, kuris į priekį praleido vokietį Alexanderį Zverevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas