Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 13

Gimtadienio dieną – pergalė, bet ir patirta trauma: italas traukiasi iš Monte Karlo

Pastaraisiais sezonais nuolatinių traumų kamuojamas Matteo Berrettinis (ATP-22) Monte Karle buvo pradėjęs demonstruoti pergalingą tenisą, tačiau Italijos teniso žvaigždę ir vėl sustabdė fizinės problemos.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Trečiadienį savo 27-tąjį gimtadienį Italijos tenisininkas pažymėjo tikru trileriu antrajame „Rolex Monte-Carlo Masters“ etape, kuriame po dramatiškos kovos 5:7, 7:6(1), 6:4 palaužė Francisco Cerundolo (ATP-33) iš Argentinos.

M.Berrettinis šiame mače pademonstravo tvirtą charakterį po tiesiog katastrofiškai pasibaigusio pirmojo seto.

Jame italas pirmavo net 5:0, tačiau tuomet pralaimėjo septynis geimus paeiliui. Visgi per likusią susitikimo dalį tenisininkas puikiai padavinėjo ir žengė į aštuntfinalį, kuriame, deja, taip ir nepasirodys.

Dieną po pergalingo susitikimo buvusi šeštoji pasaulio raketė pasidalijo žinute apie patirtą antrojo laipsnio pilvo raumens patempimą.

Pastaruoju metu drastiškai smukusi Matteo žaidimo kreivė Monte Karle buvo pradėjusi kilti ir vėl aukštyn – pirmą kartą po ilgesnės nei metų pertraukos „Masters“ turnyre jis iškovojo bent dvi pergales.

Be kovos į vyrų vienetų ketvirtfinalį pateko danas Holgeris Rune (ATP-9). Beje, paskutiniajame šių tenisininkų susitikime prieš kiek daugiau nei mėnesį Akapulke italas atsilikinėjo net 0:6, 0:1, kuomet taip pat pasitraukė dėl traumos.

Ketvirtadienį vietą tarp aštuonių pajėgiausių turnyro tenisininkų užsitikrino Andrejus Rubliovas (ATP-6). Jis 7:6(4), 6:2 įveikė savo gerą bičiulį Kareną Chačanovą (ATP-12).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas