Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 15

Į rinktinę sugrįžęs Juanas Martinas Del Potro džiaugiasi kiekviena akimirka

Juanas Martinas Del Potro pirmą kartą per ketverius metus sugrįžo į Argentinos rinktinę Daviso taurėje. Jo komanda penktadienį Italijoje pradės ketvirtfinalio mačus prieš vietos šeimininkus. Tenisininkas žurnalistams teigė, kad jaučia malonumą būdamas treniruotėse, o pirmąjį savo mačą po labai ilgos pertraukos rinktinėje turėtų žaisti šeštadienį. Jis sudarys dvejetų porą su Guido Pella.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“/AP nuotr.

Argentina ir Italija tarpusavyje yra susitikusios du kartus ir pasidalinusios po vieną pergalę. Šios dvikovos nugalėtojas pusfinalyje susitiks su titulą ginančia Didžiąja Britanija arba Serbija.

„Džiaugiuosi vien tuo, kad galiu žengti į kortus, – pozityviai mąstė Delpo. – Pastaruosius kelerius metus patyriau labai daug, todėl dabar ketinu mėgautis kiekviena minute aikštėje. Kasdien dedu žingsnį į priekį, tačiau reikia turėti labai daug kantrybės, nes norisi pasveikti žymiai greičiau.

Jaučiuosi taip, kaip prieš du metus, kai rungtyniavau ir jaučiausi puikiai. Nieko neslepiu, paslapčių neturiu. Matote mano progresą ir tikriausiai galėtumėte pritarti, kad jis, kol kas, klostosi itin lėtai.

„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro Vimbldone patiesė Staną Wawrinką
„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro Vimbldone patiesė Staną Wawrinką

Atvykau atstovauti savo šaliai, nes jaučiau, kad mano dabartinės sportinės formos užtenka rinktinei. Nebejaučiu skausmo, todėl galiu žaisti pilna jėga.

Šį sezoną turėjau ne vieną puikią akimirką: Madride nugalėjau Dominicą Thiemą, pasiekiau pusfinalį Štutgarte bei „Didžiojo kirčio“ varžybose nugalėjau Staną Wawrinką. Visai tai reiškia, kad galiu atlaikyti spaudimą bei pasipriešinti ir geriausiems.

Esu labai laimingas, o svarbiausia mačuose išlikti ramiam. Jeigu pradedu nervintis, tai greitai krenta mano žaidimo kokybė.“

Argentinos ir Italijos rinktinių dvikovas penktadienį pradės Andreaso Seppio ir Federico Delboniso susitikimas, o vėliau rungtyniaus Fabio Fogninis su Juanu Monaco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas