Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 16

Ilgai lauktą Japonijos teniso superžvaigždės sugrįžimą stabdo koronavirusas

Pastaraisiais metais traumų kamuojamas Kei Nishikoris (ATP-31) nežaidžia jau beveik metus. Savo sugrįžimą į didįjį sportą tenisininkas buvo suplanavęs Niujorke, kur prieš „US Open“ turnyrą vyks Sinsinatyje įprastai žaidžiamas „Masters“ serijos turnyras. Visgi dabar japonas yra priverstas „išsibraukti“, kadangi jam nustatytas koronavirusas.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-metis tenisininkas, teniso aikštelėje išsiskiriantis ypatingai greitomis kojomis ir begaline energija, koronavirusu užsikrėtė Bradentone, Floridoje, kur treniruojasi ir gyvena ne sezono metu.

„Turiu jums nemalonių žinių. Šįryt Floridoje man buvo nustatytas koronavirusas. Dėl to turiu pasitraukti iš Sinsinačio turnyro. Man ir mano komandos nariams pakartotinis testas bus atliktas penktadienį – tuomet ir pasidalinsiu naujausiomis žiniomis. Jaučiuosi gerai ir simptomų beveik nejaučiu, tačiau be jokios abejonės dėl visų saugumo pradėsiu saviizoliaciją. Rytoj planavome skristi į Niujorką, tačiau dabar turėsime likti Floridoje“, – žinutę išplatino tenisininkas.

Nors Sinsinačio „Masters“ turnyre, kuris vyks „US Open“ aikštynuose, japono neišvysime, tenisininkas viliasi sudalyvauti už 15 dienų prasidėsiančiame „US Open“ turnyre.

Būtent šiame turnyre K.Nishikoris sužaidė savo paskutinį mačą praėjusių metų rugpjūčio 30 dieną, kai trečiajame etape trijų setų kovoje nusileido Alexui De Minaurui.

Jau tuomet buvusi trečioji pasaulio raketė nuolatos jautė alkūnės skausmus, o vėliau gydymas užtruko ilgiau nei planuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai