Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 03

Ilgai lauktas pasirodymas: A.Zverevas sutriuškino perspektyvųjį kanadietį

Po kovo pradžioje pralaimėto ATP 500 taškų turnyro finalo Akapulke Alexanderio Zverevo (ATP-6) žaidimo kreivė staigiai smigo žemyn – iš pradžių užpuolė liga, tuomet asmeninio gyvenimo problemos, o galiausiai – pasitikėjimo savimi stoka, kuri tenisininką išvertė iš geriausiųjų ATP žaidėjų penketo.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ir nors „China Open“ turnyre 22-ejų vokietis sužaidė tik du susitikimus, abu jie kol kas palieka labai gerą – „senojo“ Sašos, kuris laimėjo tris „Masters“ ir vieną ATP baigiamojo turnyro titulą, įspūdį.

Šiandien varžybų aštuntfinalyje A.Zverevas net 6:3, 6:1 sutriuškino kanadietį Felixą Augerį-Aliassime (ATP-20), kuris yra laikomas vienu iš perspektyviausių ATP tenisininkų.

Dvikova truko tik 62 minutes, o paduodamas vokietis atrodė nepalaužiamas – iš viso pralaimėjo tik septynis kamuoliukus (93% laimėtų pirmų padavimų, 58% antrų) ir atliko vos dvi dvigubas klaidas.

Pirmame „China Open“ etape A.Zverevas panašiu stiliumi 6:3, 6:2 įveikė amerikietį Frances Tiafoe (ATP-46).

Jeigu 2017 metų sezone tenisininkas laimėjo penkis, o praėjusiais metais – keturis titulus, tai šiemet Saša kol kas džiaugėsi tik vienu trofėjumi, iškovotu ATP 250 taškų vertės turnyre Ženevoje.

Turnyro ketvirtfinalyje vokiečio laukia dar vienas gana parankus varžovas – JAV atstovas Samas Querrey (ATP-55), kuris kiek netikėtai 7:6(2), 6:7(6), 6:3 įveikė argentinietį Diego Schwartzmaną (ATP-16).

A.Zverevas yra antroji varžybų Pekine raketė. Lenktynėse dėl patekimo į baigiamąjį ATP turnyrą tenisininkas šiuo metu rikiuojasi 11 vietoje.

VIDEO: Ketvirtoji ATP turnyro Pekine diena: dominuojantis A.Zverevas ir čempiono pralaimėjimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento