Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 03

Išgąstis teniso turnyre Vašingtone – dvikovos metu Kinijos tenisininkas apalpo

Šią savaitę JAV sostinėje Vašingtone vykstantis ATP 500 serijos turnyras „Mubadala Citi DC Open“ buvo pažymėtas gąsdinančiu incidentu, kuomet aikštelėje nualpo Kinijos tenisininkas Yibingas Wu (ATP-90).
Yibingas Wu
Yibingas Wu / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

90-tą poziciją pasauliniame ATP reitinge užimantis kinas susitikimą pradėjo puikiai ir pirmajame sete prieš Yosuke Watanukį (ATP-99) iš Japonijos pirmavo 4:1, bet tuomet grįždamas ant suoliuko pailsėti pertraukėlės tarp geimų metu pradėjo svirduliuoti ir akimirkai apalpo, krisdamas ant kėdžių.

Prie tenisininko žaibiškai suskubo medicininis personalas ir bokštelio arbitras, su kurių pagalba Y.Wu atsisėdo ant parketo ir buvo pradėtas gaivinimo procesas.

Termometro stulpeliai dienos metu Vašingtone šiomis dienomis rodo 30 ir daugiau laipsnių karščio, tačiau nuo saulės įkaitę kortai įprastai pasiekia dar aukštesnę temperatūrą.

Šilumos smūgį patyręs 23-ejų tenisininkas negalėjo tęsti susitikimo ir pasitraukė iš kovos, į kitą etapą užleisdamas Japonijos atstovą.

„Scanpix“ nuotr./Yibingas Wu
„Scanpix“ nuotr./Yibingas Wu

Akylesni teniso gerbėjai pastebėjo ir labai nemalonią tendenciją – tai jau antrasis kartas per pastarąjį mėnesį, kuomet dėl panašių aplinkybių Kinijos teniso žvaigždės kūnas tiesiog pasiduoda.

Vimbldono teniso turnyre Londone į tualetinę pertraukėlę nuskubėjęs Y.Wu taip pat susmuko ant žemės, tačiau po medikų įvertinimo jam buvo leista pratęsti dvikovą prieš Frances Tiafoe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas