Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 05

Įsisuko koronavirusas? A.Zverevas atskleidė sveikatos problemas ir teigė, kad turėjo nežaisti

Septintoji planetos raketė Alexanderis Zverevas „Roland Garros“ turnyro aštuntfinalyje buvo bejėgis prieš kylančią Italijos teniso žvaigždę Janniką Sinnerį (ATP-75), tačiau tokiam slogiam favorito pasirodymui didelės įtakos turėjo ir prasta savijauta, apie kurią tenisininkas prabilo tik pralaimėto mačo.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Jau pačiame pirmame aštuntfinalio mačo sete A.Zverevas į kortą išsikvietė medicininį personalą – vokietis turėjo rimtų problemų su kvėpavimu.

Iš kovos 23-ejų tenisininkas nepasitraukė, tačiau galingam varžovo žaidimui nepasipriešino – pralaimėjo 3:6, 3:6, 6:4, 4:6. Po susitikimo Saša prabilo apie košmarišką pastarųjų kelių dienų savijautą.

„Aš stipriai sergu. Aš net negaliu normaliai kvėpuoti – jūs tą jaučiate iš mano kalbos, – į žurnalistus kreipėsi Zverevas. – Buvau toli nuo geriausios fizinės formos. Turėjau nežengti į aikštę ir nežaisti.“

Daugelis iš karto sunerimo, jog A.Zverevas galimai užsikrėtė Paryžiuje beveik nesuvaldomu koronavirusu. Tenisininkas teigė, kad iki šiol visi jam atlikti COVID-19 testai buvo neigiami.

Paskutinis testas buvo darytas rugsėjo 29 dieną, o jau netrukus Vokietijos atstovas pasitikrins ir vėl.

A.Zverevas pridėjo, kad jo savijauta ženkliai pablogėjo po trečiojo etapo mačo prieš Marco Cecchinato (ATP-110). Naktį tenisininkui temperatūra užkilo iki 38 laipsnių.

Prancūzijos teniso federacija daugiau informacijos šiuo klausimu neskelbė, tačiau teigė, jog A.Zverevas apie savo sveikatos problemas prieš dvikovą neinformavo.

VIDEO: Alexander Zverev vs Jannik Sinner - Round 4 Highlights I Roland-Garros 2020

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai