Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 04

Ispanijos ir Italijos supertalentų dvikovoje – absoliutus C.Alcarazo dominavimas

21-erių Carlosas Alcarazas (ATP-1) ir 22-ejų Lorenzo Musetti (ATP-18) sudarė labai intriguojančią „Roland Garros“ aštuntfinalio porą, tačiau intrigos dviejų supertalentų mūšyje beveik nebuvo.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Geriausias planetos tenisininkas per 2 valandas ir 8 minutes rezultatu 6:3, 6:2, 6:2 sudorojo iššūkį metusį oponentą iš Italijos ir užtikrintai žengė į pirmenybių ketvirtfinalį.

L.Musetti susitikime startavo solidžiau ir pirmasis nulaužęs varžovo padavimus išsiveržė į priekį 2:0, tačiau italo džiaugsmas truko labai neilgai.

Netrukus „Carlitos“ atsakė penkiais laimėtais geimais paeiliui ir visiškai perėmė mačo kontrolę, iškovodamas triuškinamą pergalę. Pralaimėjęs pirmus du geimus mačo favoritas laimėjo kitus 18 iš 23.

Italijos tenisininkas žaidė tikrai puikų „Roland Garros“ turnyrą, kuriame buvo laimėjęs visus 9 žaistus setus, o pergalė prieš ispaną praėjusių metų Hamburgo turnyro finale turėjo nuteikti labai pozityviai. Visgi ant didžiosios teniso scenos lygių skirtumas tarp jaunuolių buvo daugiau nei akivaizdus.

Antrą „French Open“ ketvirtfinalį iš eilės pasiekęs C.Alcarazas savo būsimo oponento kol kas nežino. Juo taps graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-5) arba austras Sebastianas Ofneris (ATP-118).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas