Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingą seriją pratęsęs J.Sinneris pateko į aštuntfinalį Šanchajuje

Geriausias planetos tenisininkas Jannikas Sinneris (ATP-1) išlaikė labai sunkų testą Šanchajuje (Kinija) vykstančiose pirmenybėse „Rolex Shanghai Masters“.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vyrų vienetų varžybų trečiajame etape ATP reitingo lyderis panaikino seto deficitą ir rezultatu 6:7(3), 6:4, 6:2 palaužė Argentinos atstovą Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-37).

J.Sinneriui tai buvo jau 53-ioji pergalė iš eilės prieš varžovus, kurių nėra pirmajame ATP reitingo 20-tuke. Ši įspūdinga serija prasidėjo dar praėjusių metų rugpjūtį.

„Dvikova buvo labai sunki tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Pralaimėti pirmąjį setą buvo labai apmaudu. Turėjau šansų, tačiau taip jau kartais nutinka. Kartais tiesiog turi laukti savo šansų, turi išlikti ramus, o šiandien būtent tokia diena ir buvo“, – lengviau atsikvėpti po pergalės galėjo Sinneris.

Aštuntfinalį pasiekusio Italijos tenisininko kitame etape lauks ispanas Roberto Carballes Baena (ATP-54) arba amerikietis Benas Sheltonas (ATP-16). Beje, būtent pastarasis praėjusiais metais Šanchajuje netikėtai patiesė J.Sinnerį.

Tolyn Šanchajuje žengė ir 2019-ųjų turnyro čempionas Daniilas Medvedevas (ATP-5). Okupantų šalies atstovas 5:7, 6:4, 6:4 įveikė Matteo Arnaldi (ATP-36).

Pergalių seriją iki 11-os pratęsė ir Carlosas Alcarazas (ATP-2). Ispanijos teniso supertalentas 7:6(5), 6:3 palaužė kortų šeimininką Yibingą Wu (ATP-560).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas