Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išsiskyrusi tenisininkų pora laimėjo olimpinį auksą, po pergalės – bučinys

Olimpinio teniso turnyro mišriųjų dvejetų varžybose triumfavo Čekijos tenisininkai Katerina Siniakova ir Tomašas Machačas, savo šaliai padovanoję pirmąjį aukso medalį Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.
Katerina Siniakova ir Tomašas Machačas
Katerina Siniakova ir Tomašas Machačas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mišriųjų dvejetų pirmenybių didžiajame finale čekai po dramatiškos kovos rezultatu 6:2, 5:7, 10:8 palaužė Kinijos atstovus Xinyu Wang ir Zhizheną Zhangą.

Įdomu tai, jog 23-ejų T.Machačas ir 28-erių K.Siniakova pastaruosius keturis metus vienas kitam puoselėjo šiltus jausmus, tačiau likus maždaug savaitėi iki olimpinių žaidynių starto Čekijos tenisininkė žiniasklaidai patvirtino, kad jų keliai išsiskyrė.

„Taip tai yra tiesa, tačiau tai mano asmeninis gyvenimas. Žinoma, kad vis tiek kartu žaisime olimpinėse žaidynėse, juk esame profesionalai“, – Čekijos žurnalistams WTA turnyre Prahoje trumpai prasitarė Siniakova.

Visgi akyliausi teniso gerbėjai po čekų pergalės pastebėjo jausmingą tenisininkų akimirką – triumfą jie pažymėjo bučiniu.

„Taip, jie tikrai yra išsiskyrę“, – sarkastiškai buvo rašoma socialiniame tinkle „X“.

Tikrai dvejetų žaidimo meistrei ir dabartinei antrajai pasaulio raketei K.Siniakovai tai antrasis olimpinis auksas – 2021 m. Tokijuje ji laimėjo moterų dvejetų varžybas kartu su tautiete Barbora Krejčikova.

Čekė per savo karjerą iš viso yra laimėjusi net devynis „Didžiojo kirčio“ turnyrus.

Savo ruožtu T.Machačui tai pirmasis olimpinis medalis, tačiau jau netrukus tenisininkas gali papildyti savo kraitį dar vienu apdovanojimu – šeštadienį jis kartu su Adamu Pavlašeku žais dėl bronzos vyrų dvejetų turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas