Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 20

Italijos teniso talentas pasirašė šimtamilijoninės vertės sutartį su „Nike“

Italijos žiniasklaida trimituoja apie įspūdingos vertės sandorį tarp populiariausio JAV sporto prekinio ženklo „Nike“ ir garsaus šalies tenisininko Janniko Sinnerio (ATP-12).
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Nike Lauko tenisas

„Gazetta.it“ apžvalgininkė Federica Cocchi praneša, kad „Nike“ su vienu perspektyviausių ATP turo tenisininkų sutarė dėl 10 metų net 150 mln. JAV dolerių sutarties.

Tai reiškia, kad 20-metis tenisininkas per metus vien iš šio sandorio uždirbs 15 mln. JAV dolerių. Pridėjus dar ir kitas sutartis su įvairiausiais prekiniais ženklais, tokiais kaip „Gucci“, „Rolex“, „Alfa Romeo“, „Lavazza“ ir kt., tikimasi, kad jaunuolis per metus uždirbs daugiau nei 20 mln. JAV dolerių.

Keturis metus profesionaliai tenisą jau žaidžiantis J.Sinneris iš turnyrų jau spėjo susižerti daugiau nei 5 mln. JAV dolerių.

Tenisininkas jau iškovojo 5 ATP titulus, iš kurių net keturi buvo laimėti praėjusiame sezone. Tarp geriausių J.Sinnerio pasiekimų yra ir du „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinaliai – 2020 m. Paryžiuje ir 2022 m. Melburne.

ATP reitinge jis šiuo metu yra 12-tas, o aukščiausiai buvo pakilęs iki 9-osios pozicijos. Aukštesnį reitingą iš Italijos tenisininkų už šį supertalentą turi tik Matteo Berrettinis (ATP-10).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas