Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jau pirmajame etape kritusi 2021-ųjų „US Open“ čempionė sunkiai tramdė ašaras

2021 metais Niujorke netikėtai į teniso padangę iškilusi ir „US Open“ čempionatą laimėjusi Emma Raducanu (WTA-72) šiemet turnyrą yra priversta palikti jau pirmosiomis dienomis.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Scanpix“ nuotr.

Moterų vienetų varžybų pirmajame etape Didžiosios Britanijos teniso žvaigždė rezultatu 1:6, 6:3, 4:6 nesulaikė kortų šeimininkė Sofios Kenin (WTA-54), o po dvikovos spaudos konferencijoje sunkiai tramdė emocijas.

„Jaučiuosi prislėgta. Jaučiuosi liūdna. Tai yra turnyras, kuriame aš labai noriu pasirodyti gerai“, – ašarų nesulaikė 21-erių jaunuolė.

2021 metais Niujorke nuo atrankos startavusi ir iš viso 10 pergalių nepralaimint nė vieno seto iškovojusi E.Raducanu nuo to laiko „US Open“ turnyre savo laimėjimų kraičio nepapildė.

Tiek 2022 metais, tiek ir šiemet ji krito pirmajame etape, o praėjusiame sezone nežaidė dėl traumos.

„Pirmajame sete mane absoliučiai apžaidė, tačiau puikiai pasidarbavau išlygindama rezultatą. Trečiajame sete tenisas buvo tikrai aukšto lygio, susidūriau su labai geros formos oponente. Didžiausi nuopelnai varžovei, ji yra „Didžiojo kirčio“ čempionė nebe priežasties“, – kalbėjo britė.

Solidžiai žolės sezone pasirodžiusi E.Raducanu pasiekė pusfinalį Notingame, ketvirtfinalį Istburne, o Vimbldone nužygiavo iki aštuntfinalio.

Tenisininkė nusprendė praleisti olimpines žaidynės siekdama geriau pasiruošti Šiaurės Amerikos hardo sezonui, tačiau teniso pasaulis liko suglumęs – britė sužaidė tik Vašingtone ir Niujorke.

Pastarosiomis savaitėmis E.Raducanu sulaukė vis daugiau kritikos dėl to, jog nesiryžta žaisti atrankiniuose turnyruose, o ir toliau medžioja tik vardinius kvietimus.

2020 metais „Australian Open“ laimėjusi S.Kenin antrajame etape žais prieš Jessicą Pegulą (WTA-6).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas