Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 06

Jubiliejinė Andy Murray pergalė bei pasiektas pusfinalis

Antroji pasaulio raketė iškovojo savo 100-ąją pergalę ant žolės dangos ATP serijos turnyre ir pateko į Vimbldono pusfinalį. Britas po beveik keturių valandų kovos įveikė Jo-Wilfriedą Tsongą rezultatu 7:6 (12:10), 6:1, 3:6, 4:6, 6:1 . Varžybų pusfinalyje škotas susitiks su devintąja pasaulio rakete Tomašu Berdychu.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/AP nuotr.

A.Murray į Vimbldono pusfinalį iškopė septintąjį kartą ir susilygino su šeštą vietą pagal šį rodiklį užimančiais Novaku Džokovičiumi bei savo treneriu Ivanu Lendlu.

Geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas pateko į savo 20-ą „Didžiojo kirčio“ pusfinalį, tačiau Atvirojoje eroje vis dar atsilieka Šveicarijos maestro Rogeriui Federeriui (39).

Šiemet A.Murray bandys tapti pirmu Didžiosios Britanijos tenisininku nuo 1936 metų, laimėjusiu daugiau nei vieną Vimbldono titulą.

Tai dešimtoji 29-erių metų tenisininko pergalė iš eilės, nes prieš atvykdamas į „All England Club“ kortus jis triumfavo „Aegon Championships“ turnyre, kuris vyko „Queens“ teniso klube.

Šį sezoną J.W.Tsonga ypatingų rezultatų nepasiekė, o geriausiu jo pasirodymu galima vadinti varžybas Monte Karle. Ten jis rungtyniavo pusfinalyje, tačiau nusileido tautiečiui Gaeliui Monfilsui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas