Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 07

Kanados teniso milžinas pripažino – šis Vimbldonas greičiausiai jam paskutinis

Vos prieš mėnesį po labai ilgos pertraukos į ATP turą sugrįžęs Kanados tenisininkas Milošas Raoničius (ATP-849) ilgai profesionaliame sporte užsibūti neplanuoja.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Scanpix“ nuotr.

Nuostabų padavimą turintis 196 cm ūgio tenisininkas ketvirtadienį antrajame Vimbldono etape 4:6, 6:7(4), 7:6(4), 4:6 nusileido amerikiečiui Tommy Paului (ATP-15).

Po dvikovos bendraudamas su žurnalistais M.Raoničius leido suprasti, kad profesionalo karjeros pabaiga – ne už kalnų.

„Daug šansų, kad tai buvo paskutinis mano pasirodymas Vimbldone. Aš asmeniškai šį turnyrą vertinu labiausiai iš visų. Tai tiesiog nuostabi vieta žaisti tenisą“, – pasakojo kanadietis.

„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius
„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius

Beveik du metus dėl Achilo sausgyslės traumos nerungtyniavusi buvusi trečioji pasaulio raketė ir šiame mače kentėjo nuo fizinių problemų – peties ir kelio skausmų. Tenisininkui buvo suteikiama ir medicininė pagalba.

„Rezultato prasme gali atrodyti, kad dvikova buvo atkakli, tačiau iš tikrųjų pasipriešinimo beveik nebuvo. Du su puse seto aš tiesiog vaikščiojau tarp taškų. Nebuvo smagu, tačiau stengiausi iš visos situacijos išspausti maksimumą", – pasakojo padavimų galiūnas, pridėjęs, kad per tualeto pertraukėlę dėl skausmų sunkiai galėjo užlipti laiptais.

2016 metais vienintelį „Didžiojo kirčio“ finalą savo karjeroje būtent Vimbldone pasiekęs tenisininkas taip pat atskleidė, kad prieš pirmenybes Londone per keletą savaičių atsikratė beveik 20-ies kilogramų, kad galėtų būti konkurencingas.

32-ejų tenisininkas planuoja žaisti rugpjūčio mėnesį Toronte vyksiančiame „Masters“ turnyre. Daugelis spėja, kad galbūt gimtinėje M.Raoničius ir atsisveikins su tenisu, tarp kitų variantų yra pažymimas ir „US Open“ turnyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas