Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 29

Karolina Pliškova pasiekė revanšą ir pateko į Majamio pusfinalį

Karolina Pliškova nutraukė stebuklingą Kroatijos teniso veteranės žygį Majamyje ir pasiekė pusfinalį. Antra pagal skirstymą Čekijos tenisininkė 6:3, 6:4 nugalėjo 35-erių metų Marijaną Lučič-Baroni ir atsirevanšavo šiai už skaudų pralaimėjimą šių metų „Australian Open“ turnyre.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova / „Scanpix“ nuotr.

M.Lučič-Baroni išgyvena atgimimą teniso kortuose ir jau spėjo tapti sensacija, kai šių metų „Australian Open“ turnyre pasiekė pusfinalį. Paskutinį kartą „Didžiojo kirčio“ pusfinalyje ji žaidė dar 1999-aisiais metais. Tuomet pateko tarp keturių geriausių Vimbldone.

„Miami Open“ turnyre ji taip pat nustebino, kai iš varžybų eliminavo penktą pagal skirstymą lenkę Agnieszką Radwanską. Tačiau ketvirtfinalyje įveikti K.Pliškovą kroatei buvo per didelis iššūkis.

„Manau, kad čia sužaidžiau daug geriau nei tada Australijoje. Čia kitokios ir oro sąlygos“, – po revanšo kalbėjo K.Pliškova. – Australijoje danga buvo greitesnė ir jai tai patogesnės žaidimo sąlygos nei čia. Todėl jaučiausi daug labiau pasitikinti savimi. Šiandien buvo kitoks žaidimo planas.“

VIDEO: Karolina Pliškovą pasiekė revanšą ir pateko į Majamio pusfinalį

K.Pliškova demonstruoja įspūdingą formą šį sezoną. Šiuo metu jai priklauso geriausias rezultatas sezone. Čekė iškovojo 23-is pergales ir patyrė tik tris pralaimėjimus. Ji laimėjo du iš keturių žaistų turnyrų – triumfavo Brisbene ir Dohoje.

25-erių metų tenisininkė Dohos finale tuomet nugalėjo Caroline‘ą Wozniacki. Abi šios sportininkės susitiks Majamio pusfinalyje. C.Wozniacki 6:4, 6:3 nugalėjo kitą čekę Lucia Safarovą.

VIDEO: Caroline'a Wozniacki nugalėjo Lucia Safarovą ir pateko į pusfinalį Majamyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas