Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 02

Kiki Bertens ir toliau stebina: olandė pirmą kartą žais „Didžiojo kirčio“ pusfinalyje

58-a pasaulio raketė Kiki Bertens ir toliau demonstruoja fantastišką žaidimą. Olandijos tenisininkė „Roland Garros“ ketvirtfinalio mače nugalėjo aštuntąją turnyro raketę Timeą Bacsinszky ir pirmą kartą savo karjeroje pateko į „Didžiojo kirčio“ turnyro pusfinalį. Dėl kelialapio į finalą ji susirungs su stipriausia pasaulio tenisininke Serena Williams.
Kiki Bertens
Kiki Bertens / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kiki Bertens

K.Bertens ant grunto dangos šiuo metu yra laimėjusi net 12-a pergalių iš eilės, nes prieš atvykdama rungtyniauti į Paryžių ji laimėjo čempionatą Niurnberge. Šį sezoną olandė ant grunto dangos iškovojo 19-a pergalių ir patyrė vos dvi nesėkmes.

VIDEO: Roland Garros 2016: Pergalingas Kiki Bertens taškas ketvirtfinalyje

Per visą savo karjerą Olandijos tenisininkė yra iškovojusi du titulus, o aukščiausiai pasaulio reitinge buvo pakilusi į 41-ą vietą. Paryžiuje iškopusi tarp keturių geriausių turnyro žaidėjų ji turėtų patekti tarp 30-ies geriausių pasaulio tenisininkių.

Su būsimąja varžove iš Jungtinių Amerikos Valstijų olandė yra žaidusi vieną kartą. Vienintelė jų dvikova įvyko praėjusių metų „US Open“ varžybose, o ją rezultatu 7:6 (7:5), 6:3 laimėjo pirmoji pasaulio raketė.

Prieš šį „Roland Garros“ turnyrą olandė kituose trijuose „Didžiojo kirčio“ turnyruose rungtyniavo tik antrame etape, o Paryžiuje 2014-ais metais buvo nukeliavusi iki ketvirtojo varžybų etapo.

Šiame ketvirtfinalio mače prieš T.Bacsinszky Olandijos tenisininkė laimėjo tik 60 proc. savo pirmųjų padavimų ir 47-is proc. savo antrųjų kirčių. Tačiau jos varžovė juos atliko dar prasčiau (44% ir 41%).

Verta paminėti, kad kelyje link pusfinalio K.Bertens nugalėjo trečiąją turnyro raketę bei „Australian Open“ čempionę Angelique Kerber bei penkioliktą pagal skirstymą Madison Keys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas