Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kinijos ir JAV tenisininkių kivirčas Paryžiuje: „Pasakiau, kad negerbiu jos“

Olimpinio teniso turnyro Paryžiuje metu – įsiplieskusios žiežirbos tarp dviejų įprastai ramių WTA tenisininkių kinės Qinwen Zheng (WTA-7) ir amerikietės Emmos Navarro (WTA-15).
Qinwen Zheng
Qinwen Zheng / „Scanpix“ nuotr.

Permainingas moterų vienetų varžybų aštuntfinalio susitikimas baigėsi aukščiau reitinguotos Kinijos atstovės pergale rezultatu 6:7(7), 7:6(4), 6:1.

Šiemet „Australian Open“ finalą pasiekusi Q.Zheng antrajame sete buvo atsidūrusi ties prarajos riba, kuomet atsilikinėjo rezultatu 4:5 ir turėjo išsaugoti match point'ą.

Išplėšusi pratęsimą kinė perėmė dvikovos iniciatyvą į savo rankas bei galiausiai pirmą kartą karjeroje pateko į olimpinių žaidynių ketvirtfinalį.

Visgi didžiausia drama įvyko dvikovai pasibaigus – JAV tenisininkė prie tinklo varžovei nusprendė pasakyti ne pačius maloniausius dalykus.

„Tiesiog pasakiau, kad negerbiu jos kaip konkurentės. Mano manymu, varžydamasi ji imasi kraštutinumų, tuomet atmosfera rūbinėje būna ne pati geriausia. Taigi labai sunku žaisti prieš oponentę, kurios visiškai negerbi. Bet sveikinimai jai, pabaigoje ji žaidė geriau už mane“, – spaudos konferencijoje detalizavo Navarro.

„Scanpix“ nuotr./Emma Navarro
„Scanpix“ nuotr./Emma Navarro

Netrukus savo mintimis apie susidariusią situaciją spaudos konferencijoje pasidalijo ir Q.Zheng.

„Emma man pasakė, kad nesupranta, kaip aš turiu tiek daug gerbėjų pasaulyje. Panašu, kad jai nepatinka mano elgesys su ja. Jei jai tai nepatinka, ji gali ateiti ir pasakyti man į akis. Aš tikrai norėčiau tai ištaisyti ir tapti geresne tenisininke bei geresniu žmogumi. Džiaugiuosi, kad tai išgirdau. Nelaikau to kažkokia ataka, nes galiausiai ji pralaimėjo“, – kiek mįslingai atsakė kinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas