Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 22

Latvis E.Gulbis siautėjo „Roland Garros“ atrankoje – išplūdo fotografą

Pastaraisiais sezonais buvusi dešimtoji pasaulio raketė ir Latvijos vyrų teniso vėliavnešys Ernestas Gulbis (ATP-163) yra labiau žinomas ne dėl skambių pergalių, bet nuolatinių pralaimėjimų ar nepavyzdingo elgesio už aikštelės ribų. Šįsyk latvis apie save priminė „Roland Garros“ kvalifikacijoje, tačiau ir vėl ne iš gerosios pusės.
Ernestas Gulbis
Ernestas Gulbis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame atrankos į pagrindines vienetų varžybas etape latvis liko nepatenkintas jo ir italo Marco Cecchinato (ATP-110) susitikimą nuotraukose įamžinusiu fotografu.

Pasak E.Gulbio, fotografas mačo metu nuolatos judėdavo iš vienos vietos į kitą ir taip blaškydavo tenisininką.

Visgi vietoj to, kad šią situaciją išspręstų su bokštelio arbitru, Latvijos atstovas naudodamas necenzūrinę leksiką kreipėsi tiesiai į fotografą.

Pergyventi dėl panašių problemų E.Gulbiui „Roland Garros“ turnyre daugiau nereikės – 32-ejų tenisininkas palieka Paryžių, nes mačą pralaimėjo 3:6, 5:7.

Pratęsus ATP sezoną ant grunto latvis laimėjo 3 kartus ir patyrė 6 nesėkmes, tačiau prieš sustabdant sezoną demonstravo atsigavimo ženklus – pasiekė trečią „Australian Open“ etapą ir laimėjo „Challenger“ turnyrą Prancūzijoje (iš viso 17 pergalių ir tik 4 pralaimėjimai).

Įdomu tai, kad tiek E.Gulbis, tiek M.Cecchinato praeityje yra pasiekę „Roland Garros“ pagrindinio vienetų turnyro pusfinalį. Latvis tai padarė 2014 metais, o italas – 2018.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi