Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 05 08

Lauryną Grigelį nuo Ričardo Berankio ATP reitinge skiria tik kelios pozicijos

246-ą vietą ATP reitinge užimantis Laurynas Grigelis jau netrukus turėtų tapti geriausiu Lietuvos tenisininku. Šiuo metu 25-erių lietuvį nuo Ričardo Berankio teskiria vos trys pozicijos.
Laurynas Grigelis – Lucas Andrianasilalao
Laurynas Grigelis – Lucas Andrianasilalao / Alvydo Januševičiaus nuotr.

243-ioji pasaulio raketė R.Berankis L.Grigelį lenkia vos dviem ATP reitingo taškais. Šią savaitę R.Berankis pakilo viena pozicija, L.Grigelis – aštuoniomis.

Iš 406-os į 412-ą vietą pirmadienį nukrito trečias pagal pajėgumą Lietuvos tenisininkas Lukas Mugevičius, sąskaitoje turintis 103 ATP reitingo taškus.

Kitiems lietuviams sekėsi skirtingai: Tada Babelis išsaugojo 1316-ą vietą, Julius Tverijonas iš 1472-os pakilo į 1470-ą, Aleksas Tverijonas iš 1648-os nusmuko į 1650-ą, Tadas Tarasevičius – iš 1762-os į 1765-ą vietą. Paskutinis Lietuvos tenisininkas ATP reitinge Robertas Vžešinskis iš 1999-os pozicijos pakilo į 1996-ą.

Pasaulio klasifikacijoje lyderiu toliau išlieka britas Andy Murray, artimiausią varžovą Novaką Džokovičių lenkdamas daugiau nei 4 tūkst. ATP reitingo taškų.

Pirmame ATP dešimtuke pirmadienį įvyko tik vienas pasikeitimas – Marinas Čiličius iš septintos vietos išstūmė japoną Kei Nishikorį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas