Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 04

Lažybininkai R.Berankiui prognozuoja triuškinantį pralaimėjimą

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis atsidūrė per žingsnį nuo geriausio rezultato savo karjeroje. Lietuvis turi galimybę pirmą kartą karjeroje patekti į didžiojo kirčio turnyro ketvirtąjį etapą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Iki šiol R. Berankis buvo du kartus patekęs į „Australian Open“ turnyro trečiąjį etapą ir pirmą kartą karjeroje šiais metais pateko į „US Open“ trečiąjį etapą. Vis dėlto, lietuviui teks įveikti itin rimtą varžovą, kad būtų pasiektas istorinis ketvirtasis etapas.

65-oji pasaulio raketė šį vakarą susigrums su itin grėsmingu Pablo Carreno-Busta, kuris šiuo metu yra 27-oje ATP reitingo vietoje. 13 cm už R.Berankį aukštesnis ispanas yra metas jaunesnis, o jo geriausias karjeros pasiekimas – net 10 vieta ATP reitinge, kai R.Berankis aukščiausiai yra buvęs 50-oje vietoje.

Tenisininkai „US Open“ turnyre susitiko ir praėjusiais metais, o vienintelis jų tarpusavio mačas pasibaigė itin skaudžiai lietuviui. Tuomet keturių setų dvikovoje užtikrintai triumfavo P.Carreno-Busta, kuris šventė pergalę 6:4, 6:7, 6:2, 6:0. Tuomet R.Berankis iš kovos „US Open“ turnyre pasitraukė antrajame etape, kai P. Carreno-Busta pralaimėjimo sekančiame, trečiame raunde Davidui Goffinui.

Tiesa, P.Carreno-Busta iki rekordinio pasiekimo trūksta dar itin daug. Jis 2017-aisiais, būtent „US Open“ turnyre, sugebėjo pasiekti netgi pusfinalio stadiją, kai tais pačiais metais „French Open“ turnyre iš nugalėtojo kovos pasitraukė ketvirtfinalyje.

Būtent įspūdingi P.Carreno-Busta pasiekimai, dabartinė ispano forma ir praėjusių metų rezultatai leidžia 27-am geriausiam pasaulio tenisininkui būti ryškiu poros favoritu. TOPsport ekspertai ispano šansus žengti į ketvirtą „US Open“ etapą vertina 70 proc., kai R.Berankio galimybes pasiekti istorinį pasiekimą – 30 proc.

Tikimybė, kad mače prireiks daugiau negu 3 setų yra vertinama 55 proc., tačiau TOPsport prognozuoja, kad P.Carreno-Busta švęs pergalę 3:0 ir tokią tikimybę vertina 40 proc.

Tiesa, neabejojama, kad R.Berankis pasiūlys itin rimtą kovą ir pirmasis setas pasibaigs po itin atkaklios kovos ispano naudai 7-6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai