Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 08

Lietingame Monrealyje – sunkus, tačiau pergalingas Rafaelio Nadalio startas

„Rogers Cup“ taurę ginantis ispanas Rafaelis Nadalis (ATP-2) turėjo kovoti ne tik su klampų tenisą žaidusiu oponentu, bet ir oro sąlygomis, kurios stabdė žaidimą.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antroji pasaulio raketė 7:6(6), 6:4 palaužė britą Danielį Evansą (ATP-53).

Didžiosios Britanijos tenisininkas pirmojo seto pratęsime pirmavo 5:2, tačiau nugalėtojo mentalitetą pademonstravęs Rafa galingu puolimu persvėrė rezultatą bei laimėjo šešis iš paskutinių septynių pratęsimo kamuoliukų.

Antrajame sete tenisininkai apsikeitė pralaimėtos savo padavimų serijomis, tačiau lemiamą žodį tarė dvikovos favoritas, nusibreikinęs varžovą septintajame geime.

Žaidimas du kartus buvo sustabdytas dėl lietaus, o viena iš pertraukų truko ilgiau nei vieną valandą.

Ispanui „Masters“ turnyruose tai buvo jau 378-oji pergalė – būtent R.Nadalis ir R.Federeris šiame lygyje yra iškovoję daugiausiai laimėjimų.

„Rogers Cup“ taurę 33-ejų tenisininkas yra laimėjęs keturis kartus – dukart Toronte (2008 ir 2018 metais) bei dukart Monrealyje (2005 ir 2013 metais).

Beje, šią savaitę į Monrealį neatvykus Novakui Džokovičiui ir Rogeriui Federeriui, ispanas turi nuostabią galimybę pirmą kartą karjeroje apginti titulą ant kietos dangos.

35-ojo „Masters“ trofėjaus siekiantis grunto karalius varžybų aštuntfinalyje grumsis su argentiniečiu Guido Pella (ATP-24), kuris 6:3, 2:6, 7:6(2) palaužė Radu Albotą (ATP-39) iš Moldovos.

Viena didžiausių antrojo etapo sensacijų - Kei Nishikorio (ATP-6) patirtas pralaimėjimas Richardui Gasquet (ATP-66) - 7:6(6), 2:6, 6:7(4).

Antrą pergalę šiame turnyre iškovojo kroatas Marinas Čiličius (ATP-16), 6:3, 6:4 susitvarkęs su australu Johnu Millmanu (ATP-65).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?