Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 03

M.Berrettinis pasiekė saldų revanšą ir atvedė italus į kitą „United Cup“ etapą

Tikras rinktinės lyderio savybes pademonstravęs Matteo Berrettinis (ATP-16) įveikė trečią pasaulio raketę ir atvedė Italijos komandą į tolimesnį „United Cup“ etapą.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Viename įdomiausių antradienio „United Cup“ turnyro mačų Matteo Berrettinis (ATP-16) užtikrintai 6:4, 6:4 susitvarkė su trečią vietą pasauliniame ATP reitinge užimančiu Casperu Ruudu (ATP-3).

Ši pergalė Italijos rinktinės pranašumą prieš Norvegiją padidino iki nepanaikinamo – 3:0, kuris Pietų Europos atstovams užtikrino pirmą vietą grupėje ir patekimą į kitą etapą – Brisbeno miesto finalą.

Praėjusiais metais tarpusavio susitikimuose tarp M.Berrettinio ir C.Ruudo dominavo pastarasis, laimėjęs ATP 250 turnyro Gštade finalą bei sutriuškinęs oponentą „US Open“ ketvirtfinalyje.

Visgi šįsyk italo padavimai buvo tiesiog neatremiami ir leido pasiekti revanšą – 10 ace'ų ir net 88 procentai laimėtų taškų pirmais kamuoliukais.

„Labai smagu žaisti vienoje komandoje su savo tautiečiais, kadangi vienas kitą puikiai pažįstame nuo vaikystės. Praėjusią dieną vakarieniavome ir kaip tik kalbėjomės, kad esame kartu nuo maždaug 12-os metų. Tai pirmasis kartas žaidžiant su merginomis – nors streso daugiau, tačiau mėgaujamės šiuo turnyru“, – dėstė Berrettinis.

Italija galiausiai sutriuškino Norvegiją rezultatu 5:0, o jos varžove Sidnėjaus miesto finale bus Lenkijos rinktinė, kuri 3:2 palaužė Šveicariją.

Perto miesto finalą sudarys Graikija ir Kroatija, o Sidnėjuje kausis britai ir amerikiečiai. Trijų miestų nugalėtojai ir vienas iš pralaimėtojų žengs į finalo ketverto etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas