Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 10

M.Šarapova: „Mano pašto dėžutę užpildė meilės ir užuojautos laiškai“

Marija Šarapova padėkojo savo fanams už palaikymą ypatingai sunkiu karjeros metu. Rusijos tenisininkė vartojo dopingą ir dabar laukia Tarptautinės teniso federacijos nuosprendžio. Daugiausiai pasaulyje uždirbanti sportininkė gali būti diskvalifikuota ketveriems metams. 28-erių metų M.Šarapova padėkojo aistruoliams už didžiulį palaikymą.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Penkių „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionė pirmadienį pranešė, kad buvo pagauta vartojusi meldoniuamą, kuris priskiriamas draudžiamiems preparatams. Bet jau kitą rytą fanai privertė ją nusišypsoti. 

„Pabudau vakar ryte ir mano paštas buvo pilnas meilės bei užuojautos, – rašė M.Šarapova. – Jūsų nuostabūs žodžiai privertė mane nusišypsoti.“

Tenisininkė dar kartą pakarojo, kad yra pasirengusi grįžti į profesionalų varžybas. 

„Norėčiau, kad nebūtų reikėję per visa tai eiti. Bet man teks ir aš tai padarysiu, – kalbėjo M.Šarapova. – Draugai padarė jūsų sukurtų gražių pranešimų koliažą. Praleidau popietę juos skaitydama šalia šuns. Jis nelabai suprato, kodėl tai yra svarbiau nei pasivaikščiojimas.“ 

M.Šarapova buvo pagauta vartojusi meldoniumą, kuris nuo sausio 1-os dienos pateko tarp draudžiamų preparatų. Oficialiai Rusijos tenisininkė bus suspenduota nuo kovo 12-os dienos. Po ITF atlikto tyrimo bus paskelbtas ir nuosprendis, kuriam laikui ją diskvalifikuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas