Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 29

Mardy Fisho grįžimas Atlantoje paženklintas nesėkme, aiškus Ričardo Berankio mačo laikas

Buvusiai septintai pasaulio raketei ir du kartus Atlantos turnyro čempionui Mardy Fishui dar teks palaukti pergalės paskutiniame karjeros žygyje. „BB&T Atlanta Open“ turnyro pirmame rate M.Fishas 4:6, 4:6 nusileido Izraelio atstovui ir praėjusių metų šio turnyro finalininkui Dudi Selai. Traumų ir lygų persekiojamas amerikietis pergalės džiaugsmo nepatyrė jau beveik dveji metai.
Mardy Fishas
Mardy Fishas / „Scanpix“ nuotr.

„Oro sąlygos žaisti buvo sudėtingos, tačiau tokiomis jau buvau žaidęs ir tai nebuvo didelė problema – po pralaimėjimo kalbėjo M.Fishas. – Manau, kad tai buvo geras mačas. Jaučiau, kad galėjau jį laimėti, nors šiemet ir neteko daug kartų žaisti.“

„Scanpix“ nuotr./Dudi Sela
„Scanpix“ nuotr./Dudi Sela

M.Fishui tai buvo vos antras mačas šį sezoną. 33-ejų metų teniso veteranas kovo mėnesį dalyvavo Indian Velso turnyre. Amerikietis jau paskelbė, kad po „US Open“ čempionato baigs profesionalo karjerą. 

Atlantos turnyre jis dalyvaus dar ir dvejetų varžybose. M.Fishas žais kartu su savo bičiuliu ir karjerą jau baigusiu Andy Roddicku. 

„Aš būsiu gerai pasiruošęs „US Open“ turnyrui. Kaip ir Pete‘as (Samprasas) po karjeros pabaigos paskelbimo tikiuosi žaisti laisvai ir be jokio spaudimo“, – kalbėjo M.Fishas. 

Šeštas pagal skirstymą Steve‘as Johnsonas po atkaklios trijų setų kovos 6:1, 6:7(3:7), 6:2 nugalėjo neskirstytą slovaką Lukašą Lacko. Mačas truko valandą ir 52-i minutes. 

„Scanpix“ nuotr./Steve'as Johnsonas
„Scanpix“ nuotr./Steve'as Johnsonas

Antrame varžybų rate S.Johnsonas žais su Timo Smyczeko ir Ričardo Berankio poros nugalėtoju. Lietuvio ir amerikiečio dvikova Lietuvos laiku prasidės 19:00 val. 

Marcosas Baghdatis 6:4, 6:0 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį amerikietį Austiną Krajičeką. Mačas truko 79-ias minutes. 

Geriausias Kipro tenisininkas antrame varžybų rate susitiks su Samu Grothu. Australijos tenisininkas 7:6(7:3), 6:4 nugalėjo vardinį kvietimą turnyre dalyvauti gavusį Francesą Tiafoe. 

Denisas Kudla po atkaklios kovos 3:6, 6:4, 7:6(7:5) palaužė Ryaną Harrisoną. Mačas truko dvi valandas ir 8-ias minutes. Trečiame varžybų rate D.Kudla susitiks su amerikiečiu Jacku Socku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito