Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 24

Marija Šarapova galvojo, kad jau bus baigusi karjerą bei augins vaikus

Marija Šarapova yra viena populiariausių pasaulio tenisininkių, o visame pasaulyje ji turi milijonus gerbėjų. Tačiau būdama jauna Rusijos tenisininkė manė, kad tokio amžiaus ji jau bus pasitraukusi iš didžiojo sporto, ištekės ir augins vaikus.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atsitiko priešingai. Žaisdama iki šiol ji yra laimėjusi penkis „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulus, bei kiekvienais metais savo banko sąskaitą papildo apvalia sumele. Pasak „Forbes“, Rusijos tenisininkė yra daugiausiai pasaulyje uždirbanti sportininkė pasaulyje. Tiek pasiekusi 28-ų metų rusė nesigaili nieko.

„Niekuomet negalvojau, kad tokio amžiaus dar žaisiu tenisą, – atskleidė M.Šarapova. – Mano mama manęs susilaukė, kai buvau labai jauna. Galvojau, kad tokiame amžiuje jau turėsiu vaikų. 

Būdama jaunesnė įsivaizdavau tokią ateitį, nes mano šeimoje taip buvo. Visuomet nori gyventi vadovaudamasis savo šeimos tradicijomis.“

Nors M.Šarapova stengiasi slėpti savo asmeninį gyvenimą, tačiau neseniai ji buvo užmezgusi santykius su tenisininku Grigoru Dimitrovu. Rusijos tenisininkė bėgant laiku mokosi rasti laiko ne tik savo karjerai, bet ir asmeniniam gyvenimui bei verslo plėtojimui.

M.Šarapova yra viena labiausiai atpažįstamų sportininkių pasaulyje ir tai jai padeda verslo pasaulyje. Jai priklauso saldainių gamintojas „Sugarpova“, bei ne viena rūbų kolekcija bendradarbiaujant su „Nike“.

„Forbes“ apskaičiavo, kad Rusijos tenisininkė praėjusiais metais uždirbo šiek tiek mažiau nei 30 mln. JAV dolerių. Tai lėmė, kad M.Šarapova tapo daugiausiai uždirbančia sportininke 11-us metus iš eilės.

Nors rusę supa milžiniški pinigai ir prabanga tviskantis gyvenimas, jos mėgstamiausiu užsiėmimu liko mušinėti kamuoliuką teniso kortuose.

„Labai myliu savo darbą, – teigė M.Šarapova. – Galėčiau sėdėti paplūdimyje, skaityti knygą ir gerti kokteilius, tačiau po kelių dienų tai atsibostų.

Žinau tą jausmą, nes kartais esu priversta nežaisti kelias savaites. Tačiau tas nuostabus jausmas, kai grįžti į aikštę ir atmuši kelis kamuoliukus yra neapsakomas. Tada suprantu, kad tai daryti mėgstu labiausiai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas