Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 11

Marija Šarapova nežais Vimbldone ir praleis visą žolės sezoną

Marija Šarapova negalės dalyvauti Vimbldono teniso turnyre. Rusijos tenisininkė turėjo dalyvauti atrankos varžybose, tačiau dėl šlaunies traumos išsibraukė iš kvalifikacijos dalyvių sąrašo.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

„Po papildomų tyrimų kojos raumuo, kurį susižeidžiau Romoje man neleidžia dalyvauti varžybose ant žolės dangos, – paskelbė M.Šarapova. – Toliau tęsiu reabilitacijos procesą ir į varžybas ketinu sugrįžti liepos 31-ą dieną Standforde.

Buvusi pirma pasaulio raketė neseniai į varžybas sugrįžo po 15-os mėnesių diskvalifikacijos už dopingo vartojimą. Penkis kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionė pasauliniame reitinge nukrito į 178-ą vietą.

„Noriu padėkoti Didžiosios Britanijos teniso federacijai už neįtikėtiną palaikymą padedant man sugrįžti į varžybas. Noriu padėkoti už kvietimą dalyvauti turnyre Birmingame. Tikiuosi susitikti ten su jumis kitais metais.“ – savo pranešime rašė 30-metė Rusijos tenisininkė.

Vimbldono organizatoriai pranešė, kad pirmą kartą į Vimbldono atrankos varžybas aistruoliams teks pirkti bilietus. Kvalifikacijos kovos bus transliuojamos per televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas