Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 16

Meistras užlipo ant grunto: R.Nadalis nušlavė „US Open“ pusfinalininką

200 dienų trukęs Rafaelio Nadalio (ATP-2) laukimas ATP ture galiausiai baigėsi. Ispanijos tenisininkas ir vėl užlipo ant savo mėgstamiausios dangos bei nepaliko jokių vilčių „ant popieriaus“ labai pavojingam varžovui.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Internazionali BNL d'Italia“ antrajame etape grunto karalius iš Ispanijos 6:1, 6:1 sudorojo savo tautietį Pablo Carreno-Bustą (ATP-18). Susitikimas tarp dviejų pirmojo 20-uko žaidėjų truko viso labo 73 minutes.

Nors po eilinės pergalės Rafa tarpusavio susitikimuose dabar pirmauja jau 6:0, jo oponentas į Italijos sostinę atvyko po beveik nepriekaištingo pasirodymo „Didžiojo kirčio“ turnyre Niujorke.

„US Open“ P.Carreno-Busta tapo ne tik Ričardo Berankio, bet ir Novako Džokovičiaus ar Deniso Šapovalovo skriaudiku, o taip pat buvo vos per žingsnį nuo turnyro finalo, kuomet setais 2:0 pirmavo prieš Alexanderį Zverevą.

33-ejų R.Nadalis Romoje siekia jubiliejinio 10-ojo trofėjaus. Jei ispanui tai pavyktų padaryti, jis vėl taptų vienvaldžiu lyderiu pagal „Masters“ serijos turnyrų titulus (šiuo metu dalijasi 1-2 vietas su N.Džokovičiumi – abu turi po 35 trofėjus).

Antrosios pasaulio raketės varžovu ketvirtfinalyje bus kanadietis Milošas Raoničius (ATP-19) arba serbas Dušanas Lajovičius (ATP-25).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento