Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 10

Monrealyje prieš N.Kyrgiosą buvo atliktas vienas gražiausių sezono smūgių

Įprastai kiekviename savo mače šou elementus naudojantis talentingasis Nickas Kyrgiosas (ATP-37) pirmajame „National Bank Open Presented by Rogers“ turnyro etape liko tik stebėtojo vietoje po to, kai neįtikėtiną smūgį atliko jo oponentas.
Sebastianas Baezas
Sebastianas Baezas / „Scanpix“ nuotr.

Galbūt nedidukam 170 cm ūgio tenisininkui Sebastianui Baezui (ATP-32) ir nepavyko rimčiau pasipriešinti australui Nickui Kyrgiosui (ATP-37) – susitikimą jis pralaimėjo rezultatu 4:6, 4:6, tačiau drąsos bei kūrybingumo iš argentiniečio tikrai neatimsi.

Antrajame sete prie tinklo prišokęs Vimbldono vicečempionas liko nuskausmintas tuo pačiu būdu, kurį įprastai pats naudoja prieš savo oponentus.

N.Kyrgiosą galima vadinti smūgių tarp kojų išradėju, tačiau tenisininkas tai įprastai daro ilgesniuose pasimušinėjimuose arba besivydamas kamuoliuką ir atsisukęs nugarą į varžovus.

Šioje situacijoje 21-erių S.Baezas išradingu smūgiu tarp kojų gražiai perkėlė australą, kuris neturėjo jokių šansų pasivyti kamuoliuko. Po šio epizodo šypseną išspaudė ir pats Nickas, viso susitikimo metu dažniausiai demonstravęs neigiamas emocijas.

Apie psichologinį nuovargį po nuostabios savaitės Vašingtone prabilęs N.Kyrgiosas spaudos konferencijoje užsiminė ir apie neramumus gimtinėje, mat sveikatos problemų turi abu jo tėvai.

Atsipūsti ir toliau pastaruoju metu beveik nepralaiminčiam australui nebus kada – jau šiandien jo laukia pirmos pasaulio raketės Daniilo Medvedevo išbandymas.

Antrą turnyro dieną skaudų pralaimėjimą patyrė italas Matteo Berrettinis (ATP-14). Tik savo paties šešėlį priminęs tenisininkas 3:6, 2:6 buvo sutriuškintas ispano Pablo Carreno Bustos (ATP-23).

Nepasisekė ir „Didžiojo kirčio“ čempionui Andy Murray (ATP-48).

Škotas antrą savaitę paeiliui yra eliminuojamas jau pirmajame etape – Monrealyje jis net 1:6, 3:6 be gailesčio buvo sudorotas amerikiečio Tayloro Fritzo (ATP-43).

Nuo gegužės mėnesio ATP ture dėl pėdos traumos nerungtyniavęs Gaelis Monfilsas (ATP-20) sugrįžo pergalingai. Prancūzas po permainingos kovos 7:6(4), 3:6, 6:2 palaužė ispaną Pedro Martinezą (ATP-53).

Į kitą etapą taip pat pateko favoritais laikyti Hubertas Hurkačas (ATP-10), Cameronas Norrie (ATP-11), Roberto Bautista-Agutas (ATP-18) bei Grigoras Dimitrovas (ATP-19).

VIDEO: Murray Meets Fritz; Kyrgios, Berrettini Feature | Montreal 2022 Highlights Day 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas