Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 12

N.Džokovičiaus treneris: „Jis planuoja žaisti 2028-ųjų olimpinėse žaidynėse“

Serbijos teniso legendai Novakui Džokovičiui (ATP-1) iškovojus jau 24-tąjį „Didžiojo kirčio“ titulą, tenisininko treneris Goranas Ivaniševičius atskleidė, kad jo auklėtinis artimiausiais metais net neketina sustoti.
Novakas Džokovičius ir Goranas Ivaniševičius
Novakas Džokovičius ir Goranas Ivaniševičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Novakas Džokovičius šiame sezone laimėjo tris iš keturių „Didžiojo kirčio“ trofėjų ir vėl buvo labai arti unikalaus kalendorinio „Grand Slam“ pasiekimo, kuomet per kalendorinius metus yra laimimi visi keturi tokio tipo turnyrai.

Vyrų tarpe serbas ir toliau tvirtina savo pozicijas kaip geriausias visų laikų tenisininkas. Novako sąskaitoje dabar yra 24 „Didžiojo kirčio“ trofėjai, o artimiausias persekiotojas Rafaelis Nadalis, kuris kitais metais greičiausiai baigs profesionalo karjerą, turi 22.

Nuo 2019-ųjų su pirmąja pasaulio rakete dirbantis legendinis kroatas Goranas Ivaniševičius po „US Open“ negailėjo gražių žodžių savo auklėtiniui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivanisevičius ir Novakas Džokovičius

„Jis pasiekė kažką įspūdingo. Novakas čia atvyko ir laimėjo 24-tąjį „Grand Slam“. Jis vis dar alkanas, vis dar gerina rekordus ir žaidžia neįtikėtiną tenisą. Tai vienas didžiausių pasiekimų per visą sporto istoriją ir mes nekalbame vien apie tenisą, o apie visą sporto pasaulį. Jis nugalėtojas, žmogus, kuris motyvuoja pats save“, – dėstė kroatas.

Iki pilnai užpildytos trofėjų kolekcijos N.Džokovičiui trūksta tik olimpinio aukso. Tokį šansą jis turės jau kitais metais Paryžiuje, bet G.Ivaniševičius teigia, kad serbo planuose yra ir 2028-ųjų olimpinės žaidynės Los Andžele.

„Kuomet jam pasakai, kad jis kažko negali padaryti, jis ima ir padaro. Jis planuoja žaisti 2028 metais Los Andžele“, – kalbėjo treneris iš Kroatijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas