Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

N.Kyrgiosas sugrįžta į tenisą: „Pagaliau mano kūnas ir vėl pasiruošęs“

Vienas garsiausių Australijos tenisininkų ir buvusi 13-toji pasaulio raketė Nickas Kyrgiosas po ilgos pertraukos yra pasiruošęs sugrįžti į didįjį sportą.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

29-erių tenisininkas pirmą kartą nuo 2023 metų vidurio žengė į kortą Niujorke, kur antradienį sudalyvavo draugiškame mišriųjų dvejetų turnyre „Mixed Madness“.

Jėgas su Japonijos teniso superžvaigžde Naomi Osaka suvienijęs australas krito turnyro pusfinalyje, kuriame vieno seto mače 2:6 nusileido amerikiečiams Amandai Anisimovai ir Taylorui Fritzui.

Šią savaitę N.Kyrgiosas planuoja dalyvauti ir parodomajame teniso turnyre „Ultimate Tennis Showdown“, kuriame kausis prieš Casperą Ruudą.

„Žinau, kad praėjo daug laiko, tačiau pagaliau mano kūnas ir vėl pasiruošęs sugrįžimui ir pasilinksminimui. Bus įdomu pažiūrėti, ar vis dar galiu žaisti prieš vieną geriausių pasaulio žaidėjų, kuomet susiremsiu prieš savo ilgametį varžovą Casperą Ruudą. Casperai, prašau neskriausk manęs“, – geros nuotaikos nestokojo Kyrgiosas.

„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Nickas Kyrgiosas 2022-ųjų Vimbldono finale
„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Nickas Kyrgiosas 2022-ųjų Vimbldono finale

Įspūdingą 2022-ųjų sezoną sužaidęs Australijos teniso atstovas pasiekė Vimbldono finalą, laimėjo ATP 500 turnyrą Vašingtone ir pasiekė „US Open“ ketvirtfinalį, tačiau nuo 2023-iųjų starto sužaidė vienintelį mačą praėjusių metų birželį.

Pastaraisiais sezonais N.Kyrgiosui buvo atliktos riešo ir kelio operacijos, o reabilitacija užtruko ilgiau nei tikėtasi.

Artimiausi tenisininko turnyrai ATP ture kol kas dar nėra aiškūs – nedalyvaus jis ir „US Open“ pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?