Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 18

NBA „All Star“ šventės įžymybių dvikovoje – JAV teniso žvaigždės taiklūs metimai

Jutoje vykstančiame NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje sudalyvavo ir teniso pasaulio atstovas – tai vienas iš Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinės lyderių Frances Tiafoe (ATP-15).
Frances Tiafoe
Frances Tiafoe / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Lauko tenisas

Labai krepšinį mylintis ir laisvalaikiu šį sportą su mielu noru žaidžiantis Frances Tiafoe buvo išrinktas į „įžymybių“ (angl. celebrity) rungtynes, kurioje kiekvienais metais pasirodo įvairiausios šou pasaulio ir kitų sporto šakų žvaigždės.

25-erių amerikietis iš viso pelnė keturis taškus ir prisidėjo prie NBA legendos Dwyane'o Wade'o komandos pergalės rezultatu 81:78.

Pirmuosius savo taškus F.Tiafoe pelnė metimu iš artimojo nuotolio, o trečiajame kėlinyje pataikė dvitaškį per 2016-ųjų NBA čempioną Richardą Jeffersoną – tai labai patiko ir komandos treneriui, dukart naudingiausiu sezono krepšininku išrinktam Gianniui Antotekounmpo.

Prieš rungtynes amerikietis interviu metu pasakojo, kad šiam pasirodymui ruošėsi treniruodamasis po keletą valandų per dieną.

„Stengsiuosi žengti į aikštelę ir gerai praleisti laiką. Aišku, nenoriu pasirodyti kvailai, todėl pastarąsias keletą savaičių intensyviai treniravausi. Tačiau svarbiausia pasimėgauti reginiu, juk tai “Visų žvaigždžių„ savaitgalis, ten susirinks visi, susitiksiu su puikiais žmonėmis, kurių esu didelis fanas“, – kalbėjo Tiafoe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas