Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neatpažįstamas Danijos teniso talento žaidimas – krito prieš 160-tą pasaulio raketę

Vienas perspektyviausių ATP turo tenisininkų Holgeris Rune (ATP-14) toliau žaidžia itin nuviliantį sezoną, o Kinijoje vykstančiose ATP 250 serijos pirmenybėse sugebėjo pralaimėti tenisininkui iš antrojo ATP reitingo šimtuko vidurio.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Hangzhou Open“ teniso pirmenybių aštuntfinalyje pirmą skirstymą turėjęs Danijos tenisininkas sensacingai rezultatu 5:7, 4:6 krito prieš vos 160-tą poziciją ATP reitinge užimantį Yasutaką Uchiyamą (ATP-160) iš Japonijos.

H.Runei tai buvo trečioji nesėkmė iš eilės. Jeigu pastaraisiais sezonais 21-erių tenisininkas buvo labai rimtas pretendentas žaisti baigiamajame metų turnyre „Nitto ATP Finals“, tai šiemet pagal iškovotus ATP reitingo taškus jis yra tik 16-tas, o pakovoti dėl pirmojo aštuntuko jaunuoliui bus beprotiškai sunku.

Rugpjūčio mėnesį Sinsinatyje danas pademonstravo atsigavimo ženklus, kai pasiekė „Masters“ pirmenybių pusfinalį, tačiau tuomet sekė netikėtas pralaimėjimas pirmajame „US Open“ etape, o dabar nesėkmingai prasidėjo ir turnyrų serija Kinijoje.

32-ejų Y.Uchiyamai tai tik trečiasis karjeros ATP turnyro ketvirtfinalis bei antroji pergalė prieš Top 20 varžovą – 2019 metais Brisbene (Australija) jis netikėtai patiesė Kyle'ą Edmundą.

Ketvirtfinalyje jo lauks legendinis kroatas Marinas Čiličius. „Hangzhou Open“ varžybose iš likusių tenisininkų dabar aukščiausią reitingą turi amerikietis Brandonas Nakashima (ATP-39).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas