Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 18

Neraminantys ženklai prieš „Roland Garros“ – I.Swiatek patyrė traumą Romoje

Geriausia planetos tenisininkė ir viena iš pagrindinių pretendenčių į „Roland Garros“ trofėjų Iga Swiatek (WTA-1) nebaigė ketvirtfinalio susitikimo Romoje dėl traumos.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Lenkijos teniso žvaigždė dvikovoje prieš Jeleną Rybakiną (WTA-6) laimėjo pirmąjį setą 6:2, tačiau antrąjį pralaimėjo 6:7(3), o lemiamoje partijoje esant lygybei (2:2) galiausiai iškėlė baltą vėliavą.

Panašu, kad šlaunies skausmai pirmą planetos raketę pradėjo kankinti antrojo seto pratęsime – šį incidentą užfiksavo ir transliacijos režisieriai.

„Sveiki. Neabejoju, kad galvojate, kas vakar man nutiko. Antrojo seto metu patyriau šlaunies traumą. Šiuo metu atliekami tyrimai, o daugiau naujienų paaiškės per artimiausias dienas“, – į savo sekėjus kreipėsi Lenkijos tenisininkė.

Šis pralaimėjimas nutraukė ir I.Swiatek įspūdingą net 14-os pergalių Italijos sostinėje seriją – turnyrą Romoje ji buvo laimėjusi pastaruosius du metus.

Visgi kur kas daugiau rūpesčių lenkei turėtų kelti ne prarastas čempionės titulas šiose pirmenybėse, bet artėjančios „Roland Garros“ pirmenybės, kurių startas jau už 10 dienų. Ten I.Swiatek taip pat gins nugalėtojos trofėjų.

Savo ruožtu į pusfinalį žengusios J.Rybakinos kitame etape lauks visuomet pavojinga Latvijos tenisininkė Jelena Ostapenko (WTA-20).

Kazachstanui atstovaujanti Vimbldono čempionė dabar turi teigiamą pergalių ir pralaimėjimų santykį prieš WTA reitingo lyderes (3:2). Visus tris kartus buvo nugalėta būtent I.Swiatek ir visos pergalės užfiksuotos dar šiemet – Romoje, Indian Velse ir „Australian Open“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas