Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Neraminantys ženklai prieš Vimbldoną – 2022 ir 2023 m. čempionės turi fizinių problemų

Geriausios pasaulio tenisininkės šiuo metu susirinkusios į Vokietijos sostinę Berlyną, kur „ecotrans Ladies Open“ pirmenybėse intensyviai ruošiasi artėjančioms Vimbldono pirmenybėms.
Marketa Vondroušova
Marketa Vondroušova / „Scanpix“ nuotr.

Pasiruošimas svarbiausiam žolės sezono įvykiui kol kas tikrai ne pagal planą klostosi pastaruosius du metus Vimbldoną laimėjusioms tenisininkėms.

Praėjusiais metais Londone sensacingai savo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ trofėjų iškovojusi Marketa Vondroušova (WTA-6) Berlyne patyrė skaudžią traumą ir kol kas nėra aišku, ar jai pavyks ginti čempionės trofėjų.

Aštuntfinalio susitikime 24-erių čekė paslydo ant žolės ir stipriai susižeidė savo dešinį klubą. Po medicininės pertraukėlės tenisininkė dar bandė tęsti susitikimą, tačiau rezultatui esant 5:5 priėmė sprendimą nerizikuoti savo sveikata bei pasitraukti.

Savojo susitikimo Berlyne nebaigė ir 2022 metais Vimbldoną laimėjusi Jelena Rybakina (WTA-4). Kazachstano atstovė vos po keturių geimų ketvirtfinalio mače pajuto stiprų svaigulį.

Ant suoliuko prisėdusi tenisininkė į kortą išsikvietė medikus, tačiau jų belaukiant ketvirtajai pasaulio raketei pasidarė taip bloga, kad netrukus ji išbėgo už korto ribų ir taip ir nebegrįžo.

Turnyro dėl peties traumos nebaigė ir antroji pasaulio raketė Aryna Sabalenka (WTA-2), dėl ligos pasitraukė ir Tuniso žvaigždė Ons Jabeur (WTA-10).

Vimbldono teniso turnyras startuos už kiek daugiau nei savaitės – liepos 1-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius