Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 17

„Netflix“ platformoje – dviejų Ispanijos teniso superžvaigždžių dvikova tiesiogiai

Ispanijos teniso titanų Carloso Alcarazo (ATP-2) ir Rafaelio Nadalio (ATP-668) parodomasis mačas bus tiesiogiai transliuojamas „Netflix“ platformoje.
Carlosas Alcarazas ir Rafaelis Nadalis
Carlosas Alcarazas ir Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

22 „Didžiojo kirčio“ titulus iškovojusio Rafaelio Nadalio ir jo įpėdiniu laikomo, šiuo metu antrą vietą ATP reitinge užimančio Carloso Alcarazo dvikovą teniso gerbėjai tiesiogiai galės stebėti „Netflix“ platformoje, pranešė pati JAV vaizdinio turinio gigantė.

Dviejų skirtingų Ispanijos teniso kartų atstovų parodomasis mūšis pavadintas „The Netflix Slam“ ir įvyks kovo 3 dieną Las Vegase – prieš pat Indian Velso „Masters“ pirmenybių startą.

Intriguojanti dviejų teniso superžvaigždžių dvikova taps antruoju tiesioginiu sporto įvykiu, kuriuo savo platformoje su prenumeratoriais dalinsis „Netflix“ – jau anksčiau buvo transliuotas ir garsenybių golfo turnyras tarp Formulės-1 lenktynininkų ir profesionalių golfo žaidėjų.

Kovo pradžioje Las Vegase turėtų įvykti ir daugiau teniso susitikimų – dalyvių pavardes „Netflix“ teigė atskleisiantys vėliau.

ATP ture Rafos ir C.Alcarazo keliai kol kas yra susikirtę 3 kartus, o tarpusavio mūšiuose rezultatu 2:1 pirmauja Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas