Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikras pavojus: čiurną susižeidęs C.Alcarazas galės žaisti „US Open“

Treniruotės metu čiurną pasisukęs Ispanijos teniso vunderkindas Carlosas Alcarazas (ATP-3) patvirtino, kad Niujorke pirmadienį startuosiančiame „US Open“ turnyre galės žaisti pilnu pajėgumu.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos teniso megažvaigždė savo gerbėjus nejuokais išgąsdino po to, kai treniruotės metu šeštadienį nikstelėjo dešinę čiurną.

Apsitaręs su komanda C.Alcarazas iš karto nutraukė treniruotę su argentiniečiu Francisco Cerundolo (ATP-29) bei nedelsiant paliko kortą.

Visgi jau po keleto valandų bendraudamas su žurnalistais 21-erių tenisininkas patikino, kad jokios grėsmės žaidimui „US Open“ turnyre neiškilo.

„Manau, kad viskas yra gerai. Treniruotės sustabdymas buvo tik atsargumo priemonė, nes nesijaučiau komfortabiliai ir nenorėjau pabloginti situacijos. Dabar jaučiuosi gerai, rytoj vėl treniruosiuosi visu 100 procentų ir negalvosiu apie tai. Dėl dalyvavimo „US Open“ neturėjau jokių abejonių. Tiesiog buvau įpykęs, nes iš pagarbos Francisco (Cerundolo – aut. past.) nenorėjau baigti treniruotės anksčiau laiko. Noriu nuolatos treniruotis ir tapti geresnis“, – kalbėjo ispanas.

2022 metais Niujorke savo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ trofėjų iškovojusio C.Alcarazo pirmajame etape antradienį lauks australas Li Tu (ATP-189), kuris į pagrindinį turnyrą pateko per atranką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas