Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 12

„Nitto ATP Finals“ turnyre – abejonių nepaliekantis J.Sinnerio startas

Vienintelis „Nitto ATP Finals“ turnyro šeimininkas – Italijos teniso talentas Jannikas Sinneris (ATP-4) – vietinius sirgalius sekmadienio pavakarę pradžiugino puikiu pirmuoju pasirodymu.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

22-ejų tenisininkas pirmajame žaliosios grupės mače Turine (Italija) užtikrintai 6:4, 6:4 įveikė Graikijos atstovą Stefanos Tsitsipą (ATP-6).

Nuolatos galingais kirčiais savo oponento backhand'ą atakavęs J.Sinneris tiesiog žibėjo paduodamas – varžovui nesuteikė nė vienos break point'o galimybės, pirmaisiais padavimais laimėdamas net 89 procentus, o antraisiais – 60 proc. taškų.

2021 metais Turine tik kaip atsarginis tenisininkas pakliuvęs, o traumą patyrus Matteo Berrettiniui jį pakeitęs J.Sinneris šiemet pirmą kartą karjeroje surinko reikiamą ATP reitingo taškų skaičių ir oficialiai įsirašė savo pavardę tarp turnyro dalyvių.

Beje, tai tik trečiasis kartas, kuomet Italijos tenisininkui pavyksta laimėti susitikimą baigiamajame metų turnyre -J.Sinneris iškovojo pergalę 2021-ųjų turnyre, o minėtasis M.Berrettinis – 2019 m.

Savo ruožtu S.Tsitsipo situacija žaliajame pogrupyje stipriai susikomplikavo - dabar jam greičiausiai reiks įveikti ne tik Holgerį Runę (ATP-10), bet ir geriausią planetos žaidėją Novaką Džokovičių (ATP-1). Maža to, užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad graiką kankina alkūnės ir apatinės nugaros dalies skausmai.

Šiandien 22 val. Lietuvos laiku į centrinį kortą Turine žengs H.Rune ir N.Džokovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas