Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 14

„Nitto ATP Finals“ turnyre - S.Tsitsipo pasitraukimas vos po trijų geimų

Dėl traumos antrajame „Nitto ATP Finals“ mače vos 15 minučių korte išbuvęs Stefanos Tsitsipas (ATP-6) negalėjo tęsti susitikimo ir įsirašė jau antrą nesėkmę.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Graikijos teniso žvaigždė pirmajame sete 1:2 atsilikinėjo prieš Danijos talentą Holgerį Rune (ATP-8), kuomet dėl nugaros skausmų iškėlė baltą vėliavą, nes dvikovos tęsti negalėjo.

„Man svarbiausia jaustis sveikam. Skausmas buvo labai didžiulis. Praeityje esu iškentęs skausmus ne viename mače, tačiau šį sykį jis buvo tiesiog nepakenčiamas. Turėjau priimti sunkų sprendimą ir padaryti tai, ką padariau. Skausmas mane stipriai pakirto jau antrajame geime. Iš tikrųjų diskomfortą pajutau dar apšilimo metu, darydamas specialius pratimus padavimams. Jau tuo metu galvojau, kad man greičiausiai nepavyks pabaigti dvikovos“, – pasakojo tenisininkas.

Bendraudamas su žiniasklaida 25-erių tenisininkas atskleidė, kad nugaros problemos jį kamuoti pradėjo dar „Masters“ pirmenybėse Šanchajuje spalio pradžioje. Maža to, graikas nuolatos jaučia skausmus ir alkūnės srityje.

Nors S.Tsitsipui žaliojoje grupėje dar liko susitikimas su pirmąja pasaulio rakete Novaku Džokovičiumi (ATP-1), yra neabejojama, kad tenisininkas išsibrauks iš pirmenybių, o Turine jį pakeisti turėtų pirmas „už brūkšnio“ likęs Hubertas Hurkačas (ATP-9).

Pirmą karjeros pergalę „Nitto ATP Finals“ pirmenybėse iškovojęs H.Rune išsaugojo realius šansus žengti į pusfinalį. Šiandien vakare į mūšį stos du pogrupio titanai – N.Džokovičius ir Jannikas Sinneris (ATP-4).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas