Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Niujorke – išbandymas A.Zverevui ir tikras teniso desertas jau antrajame etape

Vienas geriausių planetos tenisininkų Alexanderis Zverevas (ATP-4) savo „US Open“ kampaniją pradėjo rimtu keturių setų išbandymu prieš tautietį.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų varžybų pirmajame etape A.Zverevas po atkaklios 2 valandas ir 53 minutes trukusios kovos rezultatu 6:2, 6:7(5), 6:3, 6:2 susitvarkė su tautiečiu Maximilianu Martereriu (ATP-100).

Pastarasis į pagrindinį „US Open“ turnyrą pateko su lucky looser statusu – vokietis pralaimėjo finaliniame atrankos etape, bet burtų keliu pakeitė dėl traumos pasitraukusį suomį Emilį Ruusuvuorį (ATP-85).

Sascha Zverevas pergalingame susitikime atliko net 21 neatremiamą padavimų, tačiau strigo su break point'ų realizacija – tik 6 iš 16.

Atvirosios JAV teniso pirmenybėse istoriškai 27-erių tenisininkui yra vienos sėkmingiausių iš „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Niujorke 2020 metais jis pasiekė finalą, po metų – pusfinalį, o praėjusiais metais krito ketvirtfinalyje.

Šiame sezone 15 pergalių per 18 mačų „Grand Slam“ varžybose iškovojusio A.Zverevo kitame etape lauks Alexandre Mulleris (ATP-77) arba Adamas Waltonas (ATP-95).

Teniso gerbėjų jau antrajame „US Open“ etape lauks tikras desertas tarp dviejų ATP turo gigantų – Tayloro Fritzo (ATP-12) ir Matteo Berrettinio (ATP-44).

Amerikietis turnyro starte 7:5, 6:1, 6:2 sutriuškino argentinietį Camilo Ugo Carabellį (ATP-93), o italas 7:6(2), 6:2, 6:3 įveikė Albertą Ramosą – Vinolasą (ATP-122) iš Ispanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas